MONATIK і Горбунов влаштували вокальний конкурс серед тварин

MONATIK і Горбунов влаштували вокальний конкурс серед тварин

Зірковий тренер і ведучий «Голос.Діти 3» організували талант-шоу для тварин.

Поделиться:

Тренер «Голос.Діти 3» MONATIK і ведучий проекту Юрій Горбунов озвучать персонажів нового мультфільму «Співай». Баран Едді заговорить голосом зіркового наставника, а коала Бастер зазвучить як Горбунов. Анімаційні персонажі, яких озвучили Юрій Горбунов та MONATIKMONATIK подарував усій своїй команді особливу форму (фото), організували вокальне талант-шоу серед тварин.

За сюжетом «Співай» у світі, який населяють звірі, коала на ім'я Бастер Мун щосили намагається запобігти закриттю свого театру.

В результаті Бастер і його друг баран Едді влаштовують конкурс співаків, пропонуючи взяти участь кожному мешканцю міста.

У п'ятірці кращих виявляться вічно зайнята сімейними турботами свиня Розіта і її партнер Гюнтер, любитель азартних ігор – зарозуміле біле мишеня Майк, Дикобразиха Єш, яка обрала для себе панк-рок напрямок, юна слониха Міна, яка дуже боїться сцени, і горила Джонні.

У новій анімаційній комедії зірки-тварини беруть участь у пісенній битві талантів.

У них все, як у людей, і ніхто не знає, кому посміхнеться примхлива фортуна, і чий портрет завтра прикрасить обкладинки глянцевих журналів.