MONATIK, Pur:Pur, Чайковська та Viviеnne Mort розповіли, як на них вплинула творчість «Океан Ельзи»

Відомі українські музиканти зізналися, чим завдячують гурту «Океан Ельзи».

Поделиться:

У мережі з’явилося надзвичайне відео України з висоти пташиного польотуДо 25-ої річниці Незалежності України телеканал 1+1 підготував для глядачів безліч приємних сюрпризів. 24 серпня українці зможуть приєднатися до святкування ювілею Незалежності разом з гуртом Океан Ельзи.

О 22:45 канал покаже телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

Супроводжувати концертні номери гурту «Океан Ельзи» будуть сюжети про українців з різних куточків нашої країни, чиє життя змінила творчість гурту.

Відомі українські музиканти також розповіли, як на їхнє життя вплинула творчість легендарного українського гурту «Океан Ельзи».

Зірковий тренер третього сезону Голос.Діти MONATIK зізнався, що коли грав на гітарі пісні «Океан Ельзи», йому неодноразово казали про співоче майбутнє.

Друга пісня, яку я навчився грати на гітарі - це була композиція «Сосни».

Солістка гурту «Viviеnne Mort» Дана Заюшкіна впевнена, що Святослав Вакарчук відкрив дорогу молодим виконавцям. За її словами, він показав, як довести свою самобутність та лишатися собою.

«Океан Ельзи» – це гурт-першовідкривач. Неймовірно усвідомлювати, що гурт може збирати стадіони, – із захватом розповідає Ната Сміріна з гурту «Pur:Pur».

Співачка Марія Чайковська вдячна Святославу Вакарчуку за те, що завдяки йому вона почала писати пісні та співати їх українською мовою.

Фіналістка шоу Голос країни з команди Святослава Вакарчука Христина Соловій надзвичайно тепло говорить про свого наставника. Вона називає свого тренера «хрещеним батьком». А українська співачка Марія Чайковська зізналася, що саме завдяки Святославу Вакарчуку вона почала писати і виконувати пісні українською мовою.

Святкуйте День Незалежності разом з «Океан Ельзи». Вмикайте телеканал 1+1 о 22:45 та насолоджуйтеся композиціями улюбленого гурту.