Моніка Беллуччі розповіла, як знімалися пристрасні сцени з Деніелом Крейгом (ВІДЕО)

Моніка Беллуччі розповіла, як знімалися пристрасні сцени з Деніелом Крейгом  (ВІДЕО)

Зірка пишається участю у новій серії бондіани.

Поделиться:

Зірка пишається участю у новій серії бондіани.

Розкішна акторка та одна із цьогорічних "жінок Бонда" Моніка Белуччі зовсім не вважає себе секс-символом, йдеться у "Світському житті".  

"Слухайте, мені п'ятдесят років, тож я не думаю про себе як про секс-символ. Я мати двох дітей, і я акторка. Але в людей виникає певний усталений образ щодо мене, я не в змозі це контролювати", - запевнила зірка.

Багато років тому їй вже пропонували стати подружкою Бонда, але тоді вона відмовилися.

"Тоді я була надто молодою. Я жартую! Це величезна нагорода - отримати нагоду зіграти таку легендарну роль! І коли я зустріла режисера стрічки, він сказав, що вперше за всю історію шукає для Бонда зрілу жінку, яка стане йому по-справжньому близька! Він створив драматичну атмосферу довкола моєї героїні, і вона справді виглядає на свої п'ятдесят, жодних ілюзій! І хоча у неї немає вже краси молодості, вона надзвичайно жіночна. Ця жіночність настільки сильна та зваблива! Думаю, це гарний приклад для глядачок!" - зауважила акторка.        

Беллуччі поділилася подробицями зйомок пристрасних поцілунків із Крейгом у рідному їй Римі.

"У нас є дуже пристрасна сцена з Деніелом, де ми цілуємося і ніби б'ємося одночасно! Це як танго, танець кохання. У Римі ми зняли надзвичайно гарні сцени, це правда! А ще екшн-сцени переслідувань на автівках. Рим для мене – особливе місто, адже саме там я народжувала своїх дітей", - зазначила "жінка Бонда".

Подробиці дивіться у ексклюзивному інтерв'ю італійської красуні для "Світського життя".