Мустанг виставив на аукціон єдиний доказ своєї причетності до фарбування зірки у Москві

Мустанг виставив на аукціон єдиний доказ своєї причетності до фарбування зірки у Москві

Свою заяву руфер зробив в ефірі проекту "Хоробрі серця" на "1+1".

Поделиться:

У неділю, 28 вересня, на каналі "1+1" відбулася національна прем'єра проекту "Хоробрі серця".  Героями першого ефіру стали добровольці. Ці люди, не чекаючи повісток з військкоматів, відправилися на фронт захищати Україну.

Так у студії "Хоробрих сердець" свою вражаючу історію вперше на всю країну розказав Сергій Козак – доброволець 95 аеромобільної бригади, котрий під ворожим обстрілом врятував життя десяткам своїх побратимів. До відвертої розмови долучився і бізнесмен В'ячеслав Константиновський – він розказав, навіщо поміняв звичну розкіш на життя в окопах.

Та найбільш неочікуваним моментом ефіру стала заява руфера Григорія "Мустанга". За його словами, лишився єдиний доказ того, що саме він фарбував у жовто-блакитні кольори зірку на хмарочосі у Москві. Це – кросівки зі слідами фарби.

"Зірку фарбував я один. І я українець. А сидять зараз під слідством 6 чоловік, і вони всі росіяни - так працює російска поліція. Тому я хотів би їм допомогти. З усіх речових доказів у мене залишилися тільки кросівки зі слідами фарби. Один кросівок я можу відправити до слідчого комітету, якщо вони зі мною зв'яжуться: ви можете проводити з ним різні досліди і робити все на свій розсуд. А другий кросівок я виставляю на аукціон", - заявив Мустанг.

Відео: Мустанг запропонував російській поліції своє взуття

Аукціон, на який руфер виставив свій кросівок, благодійний і відбувається за підтримки компанії "1+1 Media" Про нього було оголошено в ефірі "Хоробрих сердець". Лотами цього аукціону стали речі від відомих українців. А отримані кошти будуть витрачені на закупівлю реанімобілей.

Зокрема перший лот надала родина Президента України Петра Порошенка. Це триптих "Єдина Україна", який малювали діти Порошенка – кожен свою картину. Також свої лоти запропонували телеведучі Алла Мазур та Катерина Осадча.

Окрім того благодійні внески приймаються на сайті http://horobri.1plus1.ua/. Тут можна відстежити, скільки грошей вже зібрано та скільки ще необхідно на закупівлю реанімобілей.

Нагадаємо, ведучим проекту "Хоробрі серця" є відомий актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, знаний глядачами за драмою "Хайтарма".

Кожен випуск "Хоробрих сердець" буде присвячений окремій темі і охоплюватиме спілкування з гостями у студії, сюжети про героїв випуску, реконструкції подій, про які йде мова та репортажі із зони бойових дій.

Проект "Хоробрі серця" дивіться щонеділі на каналі "1+1". Початок о 21:30.

 Подивитися "Хоробрі серця" онлайн можна тут.