Музиканти гурту "С.К.А.Й." підтримують майдан піснями та теплом

Музиканти гурту "С.К.А.Й."  підтримують майдан піснями та теплом

Учасники гурту "С.К.А.Й." активно підтримують активістів Євромайдану, і допомагають їм необхідними речами. Про це соліст гурту Олег Собчук розповів в гостях в "Сніданку з 1+1"

Поделиться:

Учасники гурту "С.К.А.Й." активно підтримують активістів Євромайдану, і допомагають їм необхідними речами. Про це соліст гурту Олег Собчук розповів в гостях в "Сніданку з 1+1" сьогодні вранці.

Cтавлення до Майдану в Олега радикально змінилося після подій, які сталися на минулих вихідних. Виявляється, в ту страшну ніч, коли "беркутівці" розганяли студентів з Майдану, "С.К.А.Й." виступали на підтримку мітингувальників на головній сцені країни, тож стали світками кривавої "зачистки".

"Після того, як я на свої очі побачив, як били студентів, я саме перед тим грав на гітарі, в ту саму ніч, щоб підтримати їх, це повністю перевернуло мою свідомість, і я вже не зміг відноситися до цього нейтрально. Я зрозумів, що це вже не політика. Все. Там політика вже закінчилася. Це вже просто громадська позиція, і стояти осторонь я не міг і не хотів", - розповів Собчук.

Підтримувати активістів Євромайдану гурт вирішив не лише словом, а й ділом, тож разом із піснями і гарним настроєм, везуть мітингувальникам найнеобхідніші речі.

"Нещодавно на Майдан ми привезли 3 генератори, спальники, бензин і все необхідне, і будемо підтримувати і надалі", - сказав Олег.

А незабаром хлопці обіцяють порадувати своїх прихильників ще й новими піснями, на які їх надихнули останні події в Україні, от тільки композиції ці, розповідають вони, будуть невеселими…

Нагадаємо, що зірки шоу-бізнесу активно долучаються до участі в Євромайдані. Олег Скрипка, Ірена Карпа, гурт "Тартак" майже щодня приходять щоб підтримати мітингувальників. Святослав Вакарчук навіть розмістив в Інтернеті ціле звернення до українців, закликаючи їх не мовчати і об'єднуватися заради того, щоб відстояти свої права. А співачка Руслана з першого дня не полишає Майдан і ні на хвилину.