На 1+1 дивіться триллер "Вбивця всередині мене" - фільм з "мурашками по шкірі"

На 1+1 дивіться триллер "Вбивця всередині мене" - фільм з "мурашками по шкірі"

Проект "Підпільна імперія" представляє легендарний триллер "Вбивця всередині мене" - фільм, що тримає у напрузі з першого кадру.

Поделиться:

Дія відбувається у невеличкому техаського містечку. Рідний брат Бена Аффлека – Кейсі, грає тут шерифа-психопата на ім'я Лу Форд. Він носить чисті сорочки, любить грати на піаніно, має офіційну подругу – Кейт Хадсон, і не офіційну – повію Джесіки Альби. В останню закоханий син місцевого девелопера, який просить шерифа прогнати дівчину кудись геть.

Але в середині Лу живе вбивця. В нього є власний план.

Англійський режисер Майкл Уінтерботоом спробував себе у різних жанрах - від пролетарської драми до софт порно і рок-н-рольного ретро. Але за нуар взявся вперше. А коли взявся, то продемонстрував чи то безрозсудну сміливість, чи то нерозуміння того, на що замахнувся.

У порівнянні з романами Томпсона, сина шерифа, колишнього торговця героїном, комуніста, хронічного алкоголіка і сценариста Стенлі Кубрика, інші американські детективи епохи noir здаються не чорними, а рожевими.

Томпсон транслював у світ абсолютне божевілля. Свідомість його героїв розпадалася на атоми. Він був сюреалістом американського чорного детективу. Може тому, його романи радьше екранізували французи, ніж самі американці. Проте серед палких шанувальників Томпсона був і залишається Стівен Кінг. Він любить повторювати, що "Великий Джим не знав слова "стоп".

Режисер Майкл Уінтерботтом обійшовся дуже чесно із книгою Томпсона, залишився усі шокуючі подробиці сюжету. Напевно, це найбільш точна екранізація роману божевільного американського письменника".