На "1+1" – прем'єра четвертого сезону серіалу "Кухня"

На "1+1" – прем'єра четвертого сезону серіалу "Кухня"

Глядачів чекають неймовірні повороти сюжету, непередбачувані інтриги, видовищні трюки і, звичайно, ще більше гумору.

Поделиться:

У понеділок, 8 грудня, о 21:20 на каналі "1+1" стартує четвертий сезон популярного серіалу "Кухня". Глядачів чекають неймовірні повороти сюжету, непередбачувані інтриги, видовищні трюки і, звичайно, ще більше гумору. У новому сезоні на кухні відбудеться справжній переворот, причиною якого стануть два нові працівники. Музикант з Воронежа Денис (актор Михайло Башкатов) та новий кухар Герман (актор Ігор Вєрник).

Інші мешканці кухні й далі триматимуть марку найвеселішого ресторану країни. У новому сезоні їх чекають кадрові перестановки, любовні переживання, а також переміщення в часі, зміна іміджу і 1001 розіграш від Феді й Сені. Крім цього, Віктор Баринов перетвориться на кінозірку, Костя виконає подружній обов'язок із секундоміром, молекулярний кухар Катя відчує всю хімію любові, Федя почне говорити з акцентом, а Сеня покаже свою квартиру і дружину. А Віка з Максом, які тепер уже не просто закохані, а подружжя, намагатимуться відкрити секрет щасливого сімейного життя.

Марк Богатирьов (Макс): "Четвертий сезон майстерно написано і так само майстерно знято. Це буде, мабуть, найбільш насичений сезон у плані комп'ютерної графіки, незвичайних костюмів, сміливих фантазій, цікавих перевтілень. Сезон обіцяє вийти справді потужним. Сподіваюся, глядачам сподобається".

Олена Підкамінська (Віка): "У четвертому сезоні доля Віки розвернулася так круто, що низку сцен довелося грати на граничному драматичному градусі. У нашій історії, яку Дмитро Нагієв називає "кумедною", вирують неабиякі пристрасті. Були моменти, коли я просто кидала себе в події у сцені та інтуїтивно вирішувала, як мені по-акторському діяти й досягати максимальної переконливості. Словом, у цьому сезоні автори приготували низку нетривіальних поворотів сюжету і навіть сюрпризів".

Антон Федотов, режисер: "Одним-єдиним нововведенням у новому сезоні ми не обійшлися. Події четвертого сезону плавно випливають з повного метра "Кухня в Парижі". А в повному метрі, як ми знаємо, багато чого змінилося в житті героїв. У новому сезоні ми розгортаємо цю карту далі. І що далі, природно, то цікавіше і веселіше. Ситуації будуть дуже яскраві, заплутані, з вибухами і пожежами. Буде невід'ємний атрибут цього серіалу - комп'ютерна графіка, і не просто графіка заради графіки, а така, яка дає сцені додаткову фарбу. У нас будуть трансформації частин тіла, багато ілюзій, у які потрапляють герої, і навіть спешл-серія, в якій ми згадаємо наші улюблені відеофільми 90-х років".

Прем'єра 4-го сезону "Кухні" на "1+1" - у понеділок, 8 грудня, о 21:20.