На "1+1" прем'єра ліричної комедії від авторів "Сватів"!

На "1+1" прем'єра ліричної комедії від авторів "Сватів"!

У понеділок, 25 серпня, о 20:30 на "1+1" прем'єра чотирисерійної ліричної комедії "Шукаю жінку з дитиною" 

Поделиться:

У понеділок, 25 серпня, о 20:30 на "1+1" прем'єра чотирисерійної ліричної комедії "Шукаю жінку з дитиною" від творців улюбленого серіалу "Свати". Картина розповість про непрості взаємини в любовному чотирикутнику, які розвиваються на тлі рідних усім українцям кримських пейзажів.

 Продюсування і виробництво стрічки здійснив "Квартал 95". А над розробленням та написанням сценарію "Шукаю жінку з дитиною" працював авторський колектив "Кварталу 95", який раніше створював серіал "Свати".

У центрі сюжету – продавчиня квіткарні Лада (Ольга Мединич), яка мимоволі виявляється втягнутою у заплутану курортну виставу свого колишнього однокласника Бориса (Сергій Бурунов). У чоловіка бурхливий роман із заміжньою Вірою (Марія Горбань), з якою вони збираються разом на відпочинок у Ялту. Чоловікові Віра каже, що їде відпочивати зі своєю подругою-астрологом Кариною. Але, коли чоловік зненацька вирішує їхати разом із Вірою, їй терміново доводиться шукати міфічну подругу. От на цю роль Борис і запросив Ладу. А чим закінчиться цей любовний чотирикутник, коли обман розкриється, важко уявити навіть героям комедії.

Зйомки перших епізодів картини відбувалися в Києві, а основну частину фільму знімали на південному узбережжі Криму. Через вагітність виконавиці головної ролі Ольги Мединич зйомки фільму "Шукаю жінку з дитиною" було відкладено на рік. А почалися невдовзі після того, як актриса народила, тому назнімання до Криму Ольга поїхала вже з маленьким сином.

Дивіться прем'єру 4-серійної ліричної комедії "Шукаю жінку з дитиною" у понеділок, 25 серпня, о 20:30 на "1+1"!