На "1+1" прем'єра першого сучасного україномовного мультсеріалу!

На "1+1" прем'єра першого сучасного україномовного мультсеріалу!

У День Незалежності, 24 серпня, на каналі "1+1" відбудеться прем'єра нового творіння українських мультиплікаторів – першого сучасного україномовного мультсеріалу "Пригоди Котигорошка та його друзів".  

Поделиться:

У День Незалежності, 24 серпня, на каналі "1+1" відбудеться прем'єра нового творіння українських мультиплікаторів – першого сучасного україномовного мультсеріалу "Пригоди Котигорошка та його друзів". Мультсеріал створено на легендарній студії "Укранімафільм", яка випустила відомих в усьому світі та улюблених "Козаків", "Пригоди капітана Врунгеля" та "Острів скарбів". Дивіться прем'єру 4-серійного мульсеріалу "Пригоди Котигорошка та його друзів" у неділю, 24 серпня, об 11:00 на "1+1".

"Пригоди Котигорошка" – це серія надзвичайно кумедних та добрих історій про славетного героя українських казок. Разом зі своїми друзями та балакучим птахом Одутом  Котигорошко постійно потрапляє в халепи: то забирається у лігво до велетнів, то ловить капосних чортів. Внаслідок кожної такої пригоди злі сили отримують заслужене покарання, а добро святкує перемогу.

Глядачі "1+1" побачать одразу чотири серії мультфільму. У кожній розгортається новий сюжет. Однак головні герої лишаються незмінними – це сам Котигорошко, а також його друзяки-богатирі Вернигора, Вернидуб і Крутивус.

"Пригоди Котигорошка" – це передусім веселі фільми, в основі яких лежатьукраїнський фольклор: народні казки, міфи. Тому ми зняли їх так, щоб діти сміялися, а дорослі всміхалися", каже режисер мультфільму Ярослава Руденко-Шведова.

Відзнявши перші чотири серії, творці мультсеріалу про Котигорошка вже працюють над продовженням.

Прем'єру "Пригод Котигорошка" дивіться у неділю, 24 серпня, на "1+1". Початок – об 11:00.