На 1+1 стартує новий турецький драматичний серіал "Асі"

На 1+1 стартує новий турецький драматичний серіал "Асі"

У новому році на глядачів 1+1 чекає новий турецький серіал "Асі". У головній ролі – вже відомий актор Мурат Йилдірім.

Поделиться:

У новому році на глядачів 1+1 чекає новий турецький серіал "Асі". У головній ролі – вже відомий актор Мурат Йилдірім, який зіграв роль Саваша в серіалі "Любов та покарання".

В сюжет нової мелодрами лягла історія кохання, яке перше ніж засяяти, має пройти багато несправедливостей, випробувань і страждань. Це історія про красуню Асі. Її батько, колись дуже знатний фермер, розорився. Тепер він з останніх сил бореться за збереження своїх земель, якими його родина володіє протягом трьох поколінь, і достойне існування своєї сім'ї. Щоб "триматися на плаву" родині доводиться постійно тяжко працювати. Асі теж близькі сімейні турботи, вона також прив'язана до цієї землі. Вона гостро відчуває і розуміє мову природи. Навіть ім'я їй дано було завдяки річці Асі, яка протікає в тій же місцевості.

Ситуація в родині різко змінюється коли в рідні місця через багато років повертається молодий чоловік Демір - багатий, красивий і гордий. У рідних землях похована таємниця його сім'ї, яка і стане причиною безлічі конфліктів між двома сім'ями, і кардинально змінить їхнє життя.

Чи впізнають Асі й Демір одне одного через багато років? Чи зможе їхнє кохання перебороти родинні ворожнечі і помирити цілі покоління? Дивіться вже незабаром в мелодрамі "Асі" на 1+1.