На "Голос. Діти" LOBODA переманила половину конкурсантів

На "Голос. Діти" LOBODA переманила половину конкурсантів

Шестеро з дванадцяти дітей, котрі співали цього вечора, пішли в команду Світлани

Поделиться:

Боротьба за таланти на шоу "Голос. Діти" загострилася не на жарт – у неділю глядачі побачили справжню дуель між Тіною Кароль та LOBODA. Рахунок 6:1 на користь Світлани. Вона забрала половину з 12 дітей, які виходили цього вечора на сцену.

Все почалося з виступу Валентина Фоменко. Голосистий хлопчик із Херсона співав хіт Luna tu. На його голос повернулися одразу два тренери: Тіна та Світлана. Та як Тіна не старалась, Валентин все ж пішов до команди LOBODA.

Наступною під опіку Світлани потрапила 9-річна Діана Коровнікова з Сімферополя. Інші зіркові тренери так і не наважилися натиснути кнопку. І, певно, дуже пошкодували. Олег Скрипка навіть циганочку з Діаною станцював.

12-річна Кристина Кочегарова своїм виступом викликала ще один тренерський двобій. Олег Скрипка вирішив у нього не втручатися. І знову Світлана святкує маленьку перемогу – Кристина у її команді.

На останніх секундах усі три тренери повернулися до Аліни Овчаренко. Після слів Тіни дівчинка вже була готова йти до її команди. Але LOBODA доклала максимум зусиль, щоб змінити її думку. Дійшло навіть до взаємних шпильок між тренерами. Олег Скрипка почувався між Тіною та Світланою як між двох вогнів.

"Найважчий той самий момент, коли повертаються 2 чи 3 тренери, - пояснив Олег. – Я не люблю торгуватися чи маніпулювати дитинкою. Я просто щиро кажу, що я хотів би з тобою працювати. І, як правило, і в минулому "Голосі", і зараз це не працює, тобто люди не йдуть до мене".

Тож у наступну дуель Олег вирішив навіть не вплутуватися. Коли заспівала 7-річна Настя Деменович, до неї повернулися і Тіна, і Світлана. Переманювання Насті тривало дуже довго. Зрештою, LOBODA використала 100-відсотковий прийом – пішла до Насті брати автограф.

Творча конкуренція між тренерами дійшла апогею на виступі останнього учасника, 12-річного Юри Привики. Світлана встала зі свого місця і сама натиснула кнопку Тіни Кароль. Лише після цього натиснула кнопку і за себе.

До команди Тіни Кароль цієї неділі потрапила Даша Соколовська. 13-річна Даша виконала пісню Селін Діон I Serrender , яку Тіна колись співала на вступних іспитах до музичного вишу. Тренер похвалила свою нову підопічну за бездоганне виконання.

А Олег Скрипка взяв ще одного рок-н-рольщика. 9-річний Андрій Бойко виявився фанатом Елвіса Престлі. Андрій не тільки драйвово співає, а ще й круто танцює.

Нагадаємо, співаки, до яких не повернулися тренери, мають унікальну можливість заспівати у фіналі "Голос. Діти" та отримати спеціальний приз від каналу 1+1. Заходьте у розділ "Вибір глядачів" та натискайте на зірочки під відео з виступом улюбленого учасника! Переможцем стане той, за кого проголосують більшість глядачів!