На ножах: Пригоди італійців у Львові

На ножах: Пригоди італійців у Львові

Молодий хлопець Іван з хорошої сім'ї, здобув прекрасну освіту, рік пропрацював чиновником в Києві, але потім він повертається до рідного Львова і на сімейні гроші відкриває кафе.

Поделиться:

Молодий хлопець Іван з хорошої сім'ї, здобув прекрасну освіту, рік пропрацював чиновником в Києві, але потім він повертається до рідного Львова і на сімейні гроші відкриває кафе.

Іван не має спеціальної освіти і досвіду в ресторанній справі, але він сучасна європейська людина і підходить до справи відповідально. Іван наймає спеціально навчених людей, які роблять йому концепцію, меню, інтер'єр! Тепер в Івана є кафе з італійською кухнею - "Флоренція". Більш того, в Івана є два кухарі: один угорець - Флорін, другий італієць - Антоніо.

Але на цьому всі позитивні моменти закінчилися:
- Клієнтів практично немає;
- Кухар-угорець говорить англійською, кухар-італієць - тільки італійською!
Зрозуміти його можна, але під силу це тільки кухареві-угорцю, тому що він трохи говорить італійською;
- Інші кухарі говорять рідною українською мовою;
- Іване, як людина європейський, англійську знає, але зі зрозумілих причин з кухарем-італійцем поговорити не може;
- Кухар-угорець - єдине сполучна ланка в комунікаційній життя ресторану. Тому він працює без вихідних, і, за його словами, - скоро просто впаде!
- Італієць Антоніо, як виявилося, взагалі не кухар! Він нещодавно в Україні, йому 50 років, він сумує за своєю батьківщині, і йому не подобається те, що готують в кафе "Флоренція";
- Обидва кухарі намагаються пояснити господареві, що - потрібно змінювати меню! Але Іван чи то через мовний бар'єр, чи то з інших причин не розуміє кухарів.

Арам Мнацаканов, приїхавши вирішувати проблему закладу Івана, привозить із собою ще одного італійського кухаря - звуть його теж Антоніо.
На кілька днів кафе в центрі Львова кипить і вибухає від справжніх італійських пристрастей та емоцій:
- Як витримає Іван претензії кухарів?
- Що скаже Арам про якість їжі в цьому закладі?
- Чому кухня львівського ресторану повалить бувалого Арама в шоковий стан?
- Хто з італійців залишиться у Львові?

Дивіться "На ножах", 17 жовтня, на 1+1, в 20:15.