На ножах. У семи няньок дитя без ока

На ножах. У  семи няньок дитя без ока

За один тиждень Араму Мнацаканову доведеться змінити порядки в "Гітар-барі".

Поделиться:

За один тиждень Араму Мнацаканову доведеться змінити порядки в "Гітар-барі". Як не дивно, у закладу в центрі столиці, з цікавою концепцією і демократичними цінами, немає успіху у відвідувачів. Всі п'ять (!) Власників впевнені, що в зіпсованій репутації винні кухарі. Арам з першої хвилини потрапляє в лабіринт: спочатку він розшукує вхід в кафе, а потім починає розплутувати складні взаємини власників.

Блюда місцевої кухні, які ведучий пробує по ходу бесіди, нікуди не годяться. При цьому кухарі, на чолі з шефом Сергієм, абсолютно спокійні, отримавши повернення чергової страви. Для них це звичайна справа. А все тому, що кожен з п'яти директорів лізе в справи кухні, і командує офіціантами, вносячи хаос в неорганізовану роботу ресторану. Познайомившись з кухарями, Арам розуміє: ці хлопці непогано влаштувалися. Господарі частенько віддають накази, які один одному суперечать, а значить, відповідальності за їх виконання кухарі не несуть.

Єдиний спосіб врятувати "Гітар-бар" - це призначити головним когось одного з п'ятьох власників. Але перед цим господарів очікують скандали в стилі "пекельної кухні", тим більше, що після ревізії в коморах Арам виявляє, що продукти зберігаються неправильно. А це в корені міняє якість поданих страв.