На обкладинці "Отдохни!" Сенічкін з'явився разом із дітьми

На обкладинці "Отдохни!" Сенічкін з'явився разом із дітьми

Ведучий програми "Сніданок з "1+1" поділився з виданням секретами написання своїх книжок, а також історією успіху та подробицями особистого життя.

Поделиться:

Ведучий програми "Сніданок з "1+1", народний кулінар Руслан Сенічкін поділився з виданням секретами написання своїх книжок, а також історією успіху та подробицями особистого життя. Зокрема, Руслан розповів, яка дівчина може привернути його увагу.

"У дитячому садку мені подобалися дівчинки сопливі, некрасиві й неохайні. І ще хуліганки - яскраві, зухвалі. Але найголовніше, щоб у дівчини було почуття гумору", - згадує ведучий. До речі, виявилось, що Руслан, який віддає перевагу зухвалим дівчатам, а в кулінарії любить експерименти, дуже консервативний і спокійний в особистому житті.

"Я абсолютно не тусовочний. До 30 років я міг до ранку гуляти Києвом із друзями. А зараз дайте-но мені вудку, риболовлю, і я після роботи спокійно собі відпочину", - розповідає ведучий.

У свіжому номері "Отдохни!" читачки дізнаються, про що мріє народний кулінар, як його змінила робота на телебаченні, а також знайдуть корисні поради, як змалечку привчати дітей до правильного харчування. Адже зараз готується до друку друга кулінарна книга Руслана Сенічкіна "Сніданки для дітей", яку він написав у співавторстві із дієтологом Галиною Незговоровою. Попереднє замовлення вже можна робити на сайті.