На "Пекельній кухні" стався небачений скандал

На "Пекельній кухні" стався небачений скандал

Арам Мнацаканов не потерпів пияцтва на проекті.

Поделиться:

У четвертому епізоді найгарячішого шоу "Пекельна кухня" шеф позбувся чергового учасника. Причому цей невдаха з тріском вилетів, навіть не дотягнувши до вечері. Кримчанин Сейран Ізмаїлов був вигнаний за пияцтво.

Нагадаємо, у минулій серії Арам Мнацаканов дав емоційному Сейрану другий шанс - він віддав чоловіка на перевиховання тендітній учасниці Євгенії Рафаловській. Женя старалася з усіх сил, і до вечора нерви у Сейрана здали. Учасник взяв із запасів "Пекельної кухні" пляшку вина і напився.

Коли Мнацаканов дізнався про інцедент, його люті не було меж. Він одразу забрав у Сейрана китель і вигнав учасника з проекту.

- Це неприпустимо! - лютував шеф. - Це вперше не тільки за історію проекту, але й за все моє життя, коли кухар поводить себе таким чином!

Вечеря також вийшла не найкращою.Загальний висновок шефа - учасники вже навчилися готувати салати, але гарячі страви для них досі недосяжні. Горезвісне різотто змусило шефа закрити синю кухню.

Зате червона кухня зуміла витримати усі нападки шефа, і тому повністю відпрацювала вечерю, включно з десертами.

Але були цього дня і приємні моменти. Оскільки синя команда провалила вечерю, саме з неї, за правилами, хтось мав припинити участь у шоу. В номінацію потрапили домогосподарка Анна Андрієнко, а також професійний кухар Лілія Ромашкіна. Зі сльозами на очах вони обидві були готові зняти кітелі. Проте шеф прийняв неочікуване рішення - від дав дівчатам другий шанс.

А ще усіх розчулив 23-річний Назар Гоменюк. Хлопець звалив на себе вину за провал своєї команди під час вечері, і тому сам просив шефа вигнати його. Усі судді оцінили чесність хлопця. Він продовжує участь - хоча відтепер у іншій команді.

До речі, Арам Михайлович продовжує проявляти дива педагогіки. Аби навчити кухарів готувати низькокалорійні страви, він запросив до ресторану понад 40 балерин. Учасники "Пекельної кухні" отримали завдання приготувати страви у 300 кілокалорій. Обидві команди впоралися!

Які нові випробування приготував Мнацаканов для учасників? Хто піде з проекту наступного разу? Дивіться шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" наступного четверга о 21:30. Пристрасті киплять!