На "Пекельній кухні" жінки розгромили чоловічу команду

На "Пекельній кухні" жінки розгромили чоловічу команду

У шоу "Пекельна кухня" прийшли нові учасники і одразу потягли старожилів на дно.

Поделиться:

У шоу "Пекельна кухня. Битва характерів" прийшли нові учасники і одразу потягли старожилів на дно. У четвер 9 травня глядачі побачили, кого пустив пекельний шеф Арам Мнацаканов на кухню свого ресторану.

У попередніх випусках шеф вигнав занадто багато учасників, тож був змушений запрошувати нових гравців. Ці люди також яскраво проявили себе під час попереднього кастингу і тепер отримали другий шанс. Однак новачки одразу наштовхнулися на проблему - старожили "Пекельної кухні" були м'яко кажучи не гостинні. У свою чергу досвідчених учасників дратувало те, з яким пафосом новобранці прийшли у проект.

Цього вечора у "Пекельній кухні" знову утворилися дві командни - червона жіноча та синя чоловіча. У такому складі вони й відпрацювали вечерю. У жіночій команді була лише одна новенька, зате чоловікам "повезло" одразу на трьох новобранців. Можливо, саме через це чоловіки завалили вечерю.

Тим часом жінки святкували перемогу! Для них це був справжній зоряний час. Червона команда випередила суперників вже на етапі приготування салатів, і далі чоловікам було вже дівчат не наздогнати. Шеф нагородив дівчат тим, що залишив їх усіх у проекті.

Тим часом загальне враження від вечері у шефа та його помічників були жахливі.

"Я просто вражена та шокована такою провальною вечерею!" - не приховувала емоцій ресторанний критик Дар'я Цивіна. А ресторатора Сергія Гусовського зачепило те, як несправедливо повелися старожили "Пекельної кухні" з новачками. На думку Сергія, учасники забули про командну гру і не підтримали нових гравців - саме тому й завалили вечерю.

Цього вечора шеф попрощався з новим учасником синьої команди Назаром Півньовим. У минулому десантник, Назар не витримав випробування кухарським пеклом і сам погодився піти з "Пекельної кухні".

Але до цього відбулося справді шокове вигнання. Проект покинув один з найсильніших учасників - 41-річний Тимофій Гаєвий. Причому "злили" його свої ж Іван Ломейко та Дарвін Седеньо. Це сталося тоді, коли новачки саме прийшли на проект. Шеф влаштував конкурс фірмових страв. Але цього разу усі страви були анонімними, а оцінювали їх обрані старожили. Іван та Дарвін, котрі виконували відповідальну місію, рознесли салат Тимофія в пух і пір'я, навіть не підозрюючи, чию страву так натхненно критикували. Ось так несподівано для всіх Тимофій став аутсайдером і, за правилами конкурсу, звільнив своє місце у проекті для одного з новачків.

Вже у наступному випуску дивіться, як шеф заганятиме учасників "Пекельної кухні" в історію, якими зусиллями вони встановлять рекорд України та чим закінчиться протистояння новачків і старожилів. Дивіться найгарячіше кулінарне шоу країни "Пекельна кухня. Битва характерів" щочетверга на каналі 1+1.