На першому концерті у Росії "ВІА Гра" заспівала українською (ВІДЕО)

На першому концерті у Росії "ВІА Гра" заспівала українською (ВІДЕО)

Нова "Віа Гра" вперше виступила у Кремлі після благословення Брежнєвої.

Поделиться:

Нова "Віа Гра" вперше виступила у Кремлі  - на одній сцені із Йосипом Кобзоном, Таїсією Повалій та Дімою Біланом. Чи вдався дебют, співачки розказали "ТСН. Особливе" відразу після концерту.

Дівчат запросили виступити в День народної єдності Росії. Виступ "ВІА Гри" на такому заході для глядачів - несподіванка.

"Ми знаємо стару "ВІА Гру", ще коли Надія Брежнєва там була, а нову ні, хоча цікавимся, звичайно", - діляться враженнями не надто обізнані глядачі.

Віра Брежнєва теж тут. Почесна екс-"ВІА Гра" - серед ведучих концерту, вона благословляє наступниць на перший виступ на великій сцені. Нове тріо з'являється в червоних сукнях і співає українською.

Зі сцени Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова одразу поспішають на літак. У київському Борисполі їх поки що не зустрічають фанати і не впізнають пасажири. Хоча вигляд вони мають зірковий - у темних окулярах серед ночі. Дівчатам кортить дати перше інтерв'ю після першого концерту. Вони щасливі, збуджені й говорять наввипередки.

"І перший виступ! І в Кремлі! Для нас це було настільки несподівано, - щебечуть учасниці тріо. - І велика честь виступати серед таких артистів як Йосип Кобзон. Ми були шоковані. Ви уявляєте! А після нас "А-Студио" ми бачили". 

На якому заході виступали, дівчата напевне не знають, але певні - у них була почесна роль.

"Ми чули про те, що це був День народної єдності. Тобто ми представляли Україну. А ще представляла Україну Таїсія Повалій. Так? Тож я думаю, дуже було гарно!" - розповідають дівчата.

Дебютом віагрянки цілком задоволені. Шкодують лише про одне - не змогли взяти автограф у Кобзона.

"Він не почув нас. Але нічого. Сподіваюся, ми ще приїдемо в Кремль, сподіваюсь, нас запросять - не останній раз", - загадують віагрянки.