На проекті "Міняю жінку" доярка з Ковтунівки наведе лад у шанхайській родині

На проекті "Міняю жінку" доярка з Ковтунівки наведе лад у шанхайській родині

У вівторок, 24 червня, о 22:10 глядачі "1+1" побачать історичний обмін у проекті "Міняю жінку". 

Поделиться:

У вівторок, 24 червня, о 22:10 глядачі "1+1" побачать історичний обмін у проекті "Міняю жінку". Домогосподарка Ірина з Ковтунівки, що на Чернігівщині, уперше за свої 40 років покине своє село та вирушить за 10 000 км наводити лад у шанхайській родині. Зокрема, підкорить серце стриманого китайця українськими котлетами та навчить східних жінок улещувати чоловіків. А тим часом тендітна китаянка Гуо Циньфень перетвориться в Україні на балувану Галю та стане першою шанхайкою, яка так вправно доїтиме корів.

Інтернаціональний обмін жінками між Україною та Китаєм стане одним із найяскравіших епізодів дев'ятого сезону та навчить українських чоловіків більше цінувати дружин та дбати про них.

Загалом за всю історію проекту "Міняю жінку" команді вдалося відзняти понад 20 міжнародних обмінів. Зокрема, учасниці проекту з України хазяйнували у Греції, Німеччині, Португалії, Киргизстані, Грузії, Італії, Канаді, Австрії, Польщі, Нігерії, Білорусі, Британії, Данії, Фінляндії, Туреччині, на Кіпрі, в Марокко, Росії, Іспанії, Сербії та Китаї.  

Візуалізація міжнародних обмінів проекту "Міняю жінку":