На шоу Одруження наосліп спалахнув скандал через пишну фігуру героїні (ВІДЕО)

На шоу Одруження наосліп спалахнув скандал через пишну фігуру героїні (ВІДЕО)

Валерій та Ірина посварилися у перший день шлюбу

Поделиться:

Учора, 10 лютого, у ефір 1+1 вийшов 2-й випуск шоу Одруження наосліп 2. Героями цього ефіру стали вчителька Ірина та підприємець Валерій. 

Наречена, яка вже 16 років страждає від самотності, сподівалася зустріти на проекті брюнета спортивної статури. А чоловік своєю чергою мріяв про струнку дружину. Але на проекті Одруження наосліп не все так просто - на весіллі очікування не виправдалися у жодного з молодят.

Так, Валера виявився звичайним чоловіком середнього зросту, а Іра – панянкою з пишними формами. До речі, уже першого ж дня проживання під одним дахом герой прямо сказав дружині: йому не до вподоби її фігура.

"Давай поменше солодкого. Без цукерочок. Мені подобаються більш худорляві дівчата. І мені хочеться, щоб ти була стрункішою. Звісно, фігура це не головне, але один із важливих чинників", - намагався тактовно висловитися Валерій.

Однак Ірину усе одно обурив докір новоспеченого чоловіка. Як не крути, а вона мріяла, що поруч із нею буде той, для якого її фігура не матиме значення, який цінуватиме і любитиме свою дружину як особистість.

"Я на дієту не погоджуюся! І від цукерок також не відмовляюся" - Заявила Ірина.

Герої останнього выпуску Одруження наосліп Ірина та Валерій мають набагато більше спільного, ніж здається на перший погляд, впевнені експерты проету. 

Чим закінчився гучний скандал молодят?

Дивіться другий випуск 10.02.2016 Одруження наосліп 2 сезону онлайн:

Новости по теме