На шоу "Вишка" в єдиному синхроні зіллються поп і реп

На шоу "Вишка" в єдиному синхроні зіллються поп і реп

Екстремальне шоу "Вишка" на каналі 1+1 підійшло до "золотого" екватору. У суботу о 20.00 - прямий ефір четвертого епізоду проекту.

Поделиться:

Екстремальне шоу "Вишка" на каналі 1+1 підійшло до "золотого" екватору. У суботу о 20.00 - прямий ефір четвертого епізоду проекту. Завтра на одиночні стрибки і синхрони заявлені: Оля Полякова, Олег Михайлюта (Фагот), Євген Нікішин, Анна Ходоровська, Володимир Гришко, Олексій Матіас.

За правилами шоу, після голосування глядачів, журі визначить ще двох учасників, які покинуть проект. Тому кожен готується до стрибків за своєю особистою схемою успіху.

Оля Полякова продовжує гнути свою лінію: "Як ми бачили, всі довгі тренування і круті стрибки не принесли учасникам нічого, крім болю, розчарування і навіть вильоту з шоу. Тому за хвостами, рогами і копитами - майбутнє "Вишки"!, - Заявила співачка після оголошення результатів третього ефіру. А значить глядачам варто очікувати черговий костюмований бал.

Однак до вибору партнера на синхрон підійшла з особливою ретельністю. За результатами переговорів і суперечок поп-діві української естради дістався відомий репер. Те, що було неможливо на сцені, стало можливо на "Вишці". Поп і реп зіллються в синхроні в четвертому епізоді.

А після того, як "золотий голос" української опери Володимир Гришко, під час тренувань наспівував пісеньку Олексія Матіаса, стала відома пара ще на один синхрон.

Залишилася Ганна Ходорівська та Євген Нікішин. Несподіваний підхід до формування парних стрибків самі тренери коментувати відмовилися. Сказали тільки, що всі подробиці будуть в суботньому ефірі. Стриптиз від зіркового тренера Іллі Кваші для Полякової вже був. Залишилось роздягнути Володимира Зеленського для Руслани Писанки, а Андрія Доманського для Ганни Ходорівської, і можна сказати, що "золотий екватор" пройде успішно.