На телеканалі "1+1" стартує новий сезон проекту "Одруження наосліп"

На телеканалі "1+1" стартує новий сезон проекту "Одруження наосліп"

У кожному випуску чоловік та жінка, які раніше не бачили один одного, і до цього їхні спроби створити сім'ю були невдалими, отримають другий шанс на нові і міцні стосунки. 

Поделиться:

Цієї осені на телеканалі "1+1" стартує новий сезон "Одруження наосліп" ("Сім'я"). Три експерти проекту – психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та лав-коуч Світлана Мітрофанова - нададуть шанс знайти половинку тим, у кого за плечима є драматичний досвід стосунків.

У кожному випуску чоловік та жінка, які раніше не бачили один одного, і до цього їхні спроби створити сім'ю були невдалими, отримають другий шанс на нові і міцні стосунки. Експерти підбирають ідеальних партнерів згідно з чіткими критеріями: психологічна, астрологічна та емоційно-сексуальна сумісність. Аналізуючи досвід попередніх героїв, вони створюють прогноз: зможе пара зберегти стосунки чи ні. Майбутні герої пройдуть стрес-тести, проаналізують разом з експертами помилки свого минулого, і головне – почнуть змінюватися самі.

"Одруження наосліп" - це соціальний експеримент, і успіх навіть найбільш ідеальної пари не завжди гарантований, оскільки у стосунках багато чого залежить від готовності працювати над собою та вміння почути свою другу половинку. Ми хочемо не просто показати глядачам, як створити сім'ю, але і віримо в те, що кожен зможе здобути цінний досвід для себе: хтось побачить у героях відображення власної сім'ї, інший прислухається до порад наших експертів, професіоналів у своїй справі. Саме так можна попередити помилки, які пари часто допускають у стосунках", - коментує автор ідеї та головний редактор проекту Володимир Москалець.

Ведучою проекту у новому сезоні стане психолог Леся Матвєєва.