На "Вишці" відзначили Хеллоуїн вильотом Олі Полякової

На "Вишці" відзначили Хеллоуїн вильотом Олі Полякової

Суперблондинка феєрично вилетіла з шоу "Вишка".

Поделиться:

Завершився четвертий епізод спортивно-розважального шоу "Вишка". Проект перетнув золотий екватор, залишилося вісім учасників: Ольга Харлан, Володимир Гришко, Олексій Матіас, Ганна Ходоровська, Руслана Писанка, Денис Силантьєв, Олег Михайлюта (Фагот), Степан Казанін.

На думку продюсерів шоу: далі буде все "серйозно" - Хеллоуїн на "Вишці" завершився.

Як не старалася Суперблондинка - дві корони, два фантастичних костюми, розкішний партнер у смокінгу на синхроні - не допомогло. Два її "солдатика" були вбиті одним пострілом журі. Хоча, звичайно, те, що пережила Оля на "Вишці", варте окремого сюжету. Тому Полякова - молодець!

Хеллоуїн вдало закінчився не тільки для Олі, але і для тренерів, які вже встигли полюбити веселу Олю.

Не до сміху в четвертому епізоді було і Євгену Нікішину. На ефір він приїхав, але з сумною новиною - стрибати йому не можна. Проблеми зі спиною підкосили Кошового, Нікішин став наступним.

Але шоу має тривати, і в синхроні з Ганною Ходоровською стрибав... зірковий тренер Ілля Кваша. Їх стрибок не має адекватної спортивної класифікації. Мабуть, все попереду. Для робочої назви цілком підійшло б слово "бутерброд", все інше : дітям до 16....

Мабуть, це був самий захоплюючий стрибок четвертого епізоду. Такого від Анни та Іллі явно ніхто не чекав.

За підсумком свята - басейн освятили, і підвищили рівень складності : тепер солдатики будуть полковниками , ластівки - орлами , а козлики - теж будуть красиво виконані.

Залишилось купити попкорн до п'ятого епізоду "Вишки", що відбудеться 9 листопада о 20:00 в прямому ефірі каналу 1+1.