На які жертви голлівудські зірки йдуть заради "Оскара"

На які жертви голлівудські зірки йдуть заради "Оскара"

"Сніданок з "1+1" присвятив сюжетим екстремальним схудненням знаменитостей

Поделиться:

"Сніданок з "1+1" присвятив сюжет екстремальним схудненням знаменитостей.

Пухкеньку Бріджит Джонс полюбив весь світ.  "Вона ж така, як я! - думали мільйони жінок. – Їсть після шостої, потрапляє у найбезглуздіші ситуації та не боїться бути собою". Насправді ж акторка, яка зіграла Бріджит, зовсім не така. Заради ролі Рене Зельвегер наїла 15 кілограмів. Щодня мінімум 20 пончиків, тортики, піцца та гарячий шоколад із вершками – така в неї була дієта. І свого результату Рене досягла. Разом з кілограмами до неї прийшла шалена популярність і номінація на "Оскар". Потім було найскладніше  - всі ці кілограми скинути. До речі, кажуть, саме  експерименти з вагою вплинули на здоров'я та зовнішність акторки, яка змушена була вдатися до пластики, що кардинально змінило її зовнішність. 

Перед зйомками фільму "Далласький клуб покупців" Метью Макконахі втратив чверть своєї ваги – 20 кілограмів. Такий виснажений вигляд допоміг актору увійти в образ хлопця, який вмирає від СНІДу.  Скинути вагу йому допоміг чай. "Я майже нічого не їв. Пив дуже багато чаю. Він наповнює шлунок і обманює організм почуттям ситості. Коли зйомки закінчилися, перше, що зробив актор, - з'їв бургер. Старання та страждання виявилися не марними -  він отримав заповітний "Оскар".

Голлівудська лебідка Наталі Портман як ніхто знає ціну успіху. На які тільки жертви не доводилися йти акторці заради ролі. У стрічці "V означає вендета" мільйони глядачів побачили, як молодій дівчині Іві наголо зістригли волосся. Мабуть, удавати сльози Наталі було неважко, адже дівчата знають, як же складно розпрощатися з довгими локонами. За цю картину "Оскар"  акторка не отримала, але заслужила його роллю одержимої балерини  Ніни у "Чорному лебеді".

І без того худенька Наталі схудла на 12 кілограмів і важила усього 43. Цілий рік акторка їла тільки овочі і фрукти та тренувалася по 8 годин день: учила балетні "па" та до знемоги плавала в басейні. Після виходу картини Наталі казала: у реальному житті ми були некрасиві – шкіра та кістки, проте на екрані виглядали повітряними красунями.

На щастя, екстремальне схуднення не позначилося на здоров'ї  Наталі. Одразу після зйомок вона завагітніла і за статуеткою "Оскара" вийшла вже при надії. 

Роздивитися метаморфози зірок можна у відео "Сніданку з "1+1":

Також читай: Експерт проекту "Поверніть мені красу" розповів, що з собою зробила Рене Зеллвегер