На зйомках "Голосу країни" Фреймут витирала сльози чоловікам

На зйомках "Голосу країни" Фреймут витирала сльози чоловікам

На зйомках шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут не лише плакала сама, а ще й витирала сльози іншим.

Поделиться:

На зйомках шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ольга Фреймут не лише плакала сама, а ще й витирала сльози дорослим чоловікам.

Про "море сліз" Ольга розказала під час онлайн-конференції на "Комсомольской правде".

"Голос..." для мене став несподіванкою.... Я зрозуміла, що це є реаліті, і події непідвласні сценарію", - зізналася Фреймут.

Протягом зйомок ведуча знаходилася у стресрумі, де вболівала за учасників разом з їх родичами і друзями.

"Коли я знаходилася у стресрумі, розуміла, що для цих людей, напевно, обірветься світ, якщо хтось з тренерів не повернеться", - розповіла ведуча. - Я бачила, як у людей просто вистрибувало серце. Як чоловіки своїми вусатими лицями у мене на грудях плакали, не стримували сльози. Звичайно, і я плакала. Бувало й таке, що лише потім розуміла: тримаю в обіймах чужу дитину і мало не душу - так хвилююся".

Через часті сльози Ользі Фреймут змінювали макіяж по 3-4 рази за знімальний вечір. А стилістам довелося відмовитися від планів одягти ведучу у світле вбрання.

"Ми планували на наступні зйомки костюм білого кольору. Зараз відмовляємося, тому що стиліст Артем Климчук сказав: "Вибач, Фреймут, білого костюма у тебе не буде. Тебе постійно обіймають люди і залишають свої сльози, помаду..." - відкрила подробиці ведуча "Голосу країни".

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: змінилися тренери та ведуча, сцена, декорації, а також підхід до відбору учасників.

Тренерами цього сезону стали Сергій Лазарєв, Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Святослав Вакарчук.

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться в ефірі 1+1 з 23 лютого. Початок - о 20:15.