Наталія Гордієнко допомагає хористам боротися з комплексами

Наталія Гордієнко допомагає хористам боротися з комплексами

Боротьбу на проекті "Битва хорів" продовжують 7 колективів. Зіркові тренери застосовують різні тактики і докладають всі можливі зусилля

Поделиться:

Боротьбу на проекті "Битва хорів" продовжують 7 колективів. Зіркові тренери застосовують різні тактики і докладають всі можливі зусилля, щоб домогтися від хорів згуртованості і гарного результату.

Під час підготовки до чергового ефіру тренерам довелося боротися з істериками, комплексами та проявами зоряної хвороби всередині своїх колективів.

З труднощами на репетиціях зіткнулася наставниця наймолодшого хору на проекті Наталія Гордієнко: одна з учасниць розплакалася на репетиції, а пізніше відмовилася від занять з хореографії. Наталія Гордієнко вирішила допомогти учасниці боротися з комплексами особистим прикладом.

"Окрім перемоги, є ще багато важливих речей, які учасники повинні отримати на "Битві хорів", - вважає Наталія Гордієнко. - У підлітковому віці дуже важлива віра в себе і позбавлення від усіляких комплексів".

Наталія викликала дівчину на особисту розмову.

"У 16 років моя вага була 65 кг, при 154 см зросту. Я одягалася як хлопчик, голилися налисо. Я не боюся про це говорити, тому що я давно це в собі подолала", - зізналася співачка учасниці в особистій розмові з дівчиною.

"Мені така розмова була дуже необхідною", - розповіла учасниця харківського хору.

Як зізналася Наталія Гордієнко, взаємодопомога і підтримка - звичайна справа на "Битві хорів", і не тільки серед учасників, а й серед зіркових тренерів.

"Загалом на проекті дуже дружелюбна атмосфера, і хто б з тренерів, членів журі чи учасників не звернувся за допомогою, він тут же її отримує. У паузах між зйомками і репетиціями ми не розходимося по гримерках - нам завжди є, що обговорити. Особливо заслуховуємося історіями Гарика Кричевського про його гастрольне життя. Ох, і веселе життя у шансоньє!".

Також Наталія розповіла про труднощі, з якими стикаються за лаштунками проекту зіркові тренери:

"Іноді у Гарика виникають невеликі складнощі з виконанням репертуару англійською мовою, але ми їх швидко усуваємо, співаємо разом. Алессандро Сафіна складно співати українською, але він теж непогано справляється. Набагато складніше йому звикати до української їжі, якою нас годують на знімальному майданчику. Ми зі Златою довго не могли пояснити йому, що таке ячна каша з підливою і м'ясом! У наступній програмі ви побачите, як 15 учасниць його хору годуватимуть Алессандро борщем і варениками".

Наступний випуск "Битви хорів" дивіться на 1+1 у неділю, в 20:15.