Наталія Мосейчук розплакалася під час ефіру ТСН

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталія Мосейчук розплакалася під час ефіру ТСН

Сюжет був присвячений сестрі та братику, які загубили один одного під час війни

Поделиться:

Продовж тижня в ефірі "ТСН" триває спеціальний проект "Діти війни". Вчорашній сюжет був присвячений  сестрі та братику, які загубили один одного під час боїв у Донецьку. 

Цю зворушливу та сумну історію з болем сприйняли не тільки мільйони наших глядачів, але й, звісно, і ведуча випуску Наталія Мосейчук

"На жаль, бувають такі сюжети, після яких дуже важко говорити", - промовила Наталія зі сльозами на очах. - Я думаю, ви мене зрозумієте. Ми будемо далі дбати, аби мрії таких дітей здійснилися".

Нагадуємо,  проект ТСН "Діти війни" приурочений до Міжнародного дня захисту дітей. Він розпочався документальним фільмом "Повернутися додому", що розповідає історії трьох дітей, в чиї долі втрутилась війна, перетворившись для них на буденність.

Фільм "Повернутися додому" продовжився циклом сюжетів журналістки ТСН Тиждень Галини Сергєєвої про дітей війни. Сюжети з'являтимуться у вечірніх випусках ТСН щодня з 1 по 7 червня.

Паралельно з цим історії дітей будуть зібрані на згаданому сайті за адресою dity.tsn.ua – щодня він буде поповнюватись черговою історією та переліком потреб дитини.

Вже котрий день поспіль з тривогою переглядаю фронтові зведення по маріупольському напрямку. Котрий день поспіль слух ловить все, що пов'язано із Широкиним . Вчорашня заява Президента, мовляв "женіть панікерів в шию,не заважайте армії виконувати свою роботу, Маріуполь не здадуть" лише додала тривоги. Мені важко уявити, як її сприймають маріупольці. Особливо ті, хто проти демілітаризації, хто допомагає нашим воїнам, які стіною стоять за місто, хто рік тому вже бачив російський триколор на своїх вулицях та п'яні шабаші "ополченія". У травні місяці я їздила в Маріуполь, "міряла градус патріотизму". Так от, він – високий. І лишається тільки побажати маріупольським патріотам його не розгубити. Викладаю інтерв'ю , яке дочекалося свого часу. Ніна Анатоліївна Царевська, директор 42 школи. Одна з тих, хто не побоявся вивісити український прапор на стіні своєї школи тоді, коли Маріуполь однією ногою був в ДНР. Вона далека від паніки, істерики, "нас зрадили" та "всьо пропало". Але прикро, що нагорі не питають таких, як вона.#Маріуполь #ТСН #Мосейчук #Україна #Переможе #Мир

Posted by Наталія Мосейчук on 28 июля 2015 г.
Новости по теме