Наталя Могилевська зізналася, чому її вчать "Маленькі гіганти"

Наталя Могилевська зізналася, чому її вчать "Маленькі гіганти"

Співачка і продюсер Наталя Могилевська в ексклюзивному інтерв'ю "Телескопу"

Поделиться:

Співачка і продюсер Наталя Могилевська в ексклюзивному інтерв'ю "Телескопу" розповіла, як вона справляється з нелегким завданням судді національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", другу серію якого можна буде побачити на телеканалі "1+1" вже найближчим неділю в 21:00.

Наталія зізнається, що незважаючи на те, що у неї поки немає своїх дітей, з маленькими талантами їй спілкуватися легко, адже не тільки вона ділитися з ними тонкощами своєї професії, але і вони допомагають їй розкривати в собі нові якості.

"Діти вчать мене сміливості і щирому висловленню почуттів. З ними я вільніше дивлюся на життя, - зізнається зірковий суддя. Я зрозуміла найголовніший секрет - з дітьми треба говорити як з рівними, серйозно і з повагою ставитися до їхнього внутрішнього світу і чути їхні побажання. Вони чекають від дорослих підтримувальної позиції: "Я з тобою! Я тобі допоможу! Я вірю в тебе!". Ось я в них вірю, і вони це відчувають. Важливо, щоб і батьки бачили, що їхні малюки дуже талановиті. Іноді я помічаю, що дітям доводиться боротися не тільки зі своїм страхом, але і з нервами батьків".

Нагадаємо, що на першому етапі проекту судді Наталя Могилевська, Олена Шоптенко та Юрій Горбунов разом із зірковими наставниками формують дитячі команди. Кожна команда складатиметься з 4 учасників: вокаліста, таланту оригінального жанру і пари танцюристів.

Побачити, як Володимир Дантес, Надя Дорофєєва, а також Ірма Вітовська формуватимуть свої команди можна буде цієї неділі, 18 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" у другому епізоді проекту "Маленькі гіганти". Команди Володимира Горянського, Насті Каменських і Ольги Фреймут вже сформовані і готові надалі дивувати глядачів своїми талантами і боротися за перемогу у проекті.