У фільмі "Рік очима "ТСН" Наталя Мосейчук розповіла про тата-військового

У фільмі "Рік очима "ТСН" Наталя Мосейчук розповіла про тата-військового

Ведуча "ТСН" зізналася, як війна змінила її батька

Поделиться:

Наталя Мосейчук першою в ефірі "1+1" повідомила країні новину через яку почався Майдан: Україна відмовилася підписувати асоціацію з Європейським союзом. З того моменту закрутилося колесо новітньої історії, про трагічні події якої Наталя повідомляла з тремтінням у голосі. У спецпроекті "Рік очима ТСН" телеведуча зізналася: дуже боялася, що в Україну прийде війна, яка одного разу уже змінила її життя.

"Я була в четвертому класі, коли тато повернувся з Афганістану. Я сильно пам'ятаю той момент, коли ми з мамою йшли його зустрічати - уже після шпиталю московського, де йому ладнали ногу, до купи зводили. Він підірвався на міні, прослуживши півтора року. А їхав тато в Афганістан на весні: здоровий, веселий, 40-річний міцний чоловік. А повернувся з накинутою шинеллю і з паличкою. Твій тато. Те, що з ним сталося", - згадала Наталя Мосейчук і наголосила на тому, що після повернення батька було не впізнати.

"Ти починаєш жити з цим татом, який був на війні,  і розумієш, що він інший. У нього психіка інша, пощерблена. Іноді може не стриматися, крикнути на тебе" - розповіла ведуча "ТСН".

Більше дізнавайтеся у відео: 

Новости по теме