Найкращі дівчата "Голос. Діти" звикають до звичайного життя

Найкращі дівчата "Голос. Діти" звикають до звичайного життя

Аня Ткач приймає подарунки, Соля Лук'янець береже голос, а Еля Сосновська наздоганяє шкільну програму.

Поделиться:

Суперфіналістки шоу "Голос. Діти" повернулися до звичного життя. 7-річна Аня Ткач приїхала до рідного Котовська справжньою зіркою. Вдома її чекала купа подарунків від рідних і сила-силенна привітань. Щоправда, через кілька днів довелося повертатися в Київ - тут на переможницю чекають журналісти з різних ЗМІ, щоб взяти інтерв'ю.

11-річна Еліна Сосновська тим часом наздоганяє шкільну програму у рідному селищі. За півроку, що тривав проект, вона трохи відстала від своїх однокласників. Тож тепер замість співу - заняття з математики.

А ось Соломія Лук'янець переживає один з найскладніших періодів у житті співаків. У неї почалася мутація голосу, і вокальні дива, які дівчинка демонструвала на шоу "Голос. Діти", доведеться відкласти десь на рік. Щоб зберегти голос, 11-річній Солі лікарі не те що співати - багато розмовляти не радять.

Змінилося життя і у тренера-переможця Олега Скрипки. На новорічні свята він подарував учасникам своєї команди участь у фестивалі "Різдвяна країна мрій" і тепер мріє взагалі зробити окремий проект, де головними учасниками будуть діти.