Найпопулярніші серіали за 20 років існування каналу "1+1" (ВІДЕО)

Найпопулярніші серіали за 20 років існування каналу "1+1" (ВІДЕО)

За 20 років дружби з глядачами на "1+1" було переглянуто величезну кількість телесеріалів

Поделиться:

За 20 років дружби з глядачами на "1+1" було переглянуто величезну кількість телесеріалів. Усі вони відгукувалися в серцях: змушували плакати й сміятися, давали відповіді на життєві питання чи просто покращували настрій. Із нагоди ювілею телеканалу "Сніданок з "1+1" зробив добірку серіалів, які вразили аудиторію найбільше .

Так, надзвичайно знаковою для телеканалу була "Династія". Перші епізоди мильної опери про Керінгтонів українці побачили 20 років тому, щойно "1+1" з'явився в ефірі.

Заможні та зухвалі герої цього серіалу відкрили глядачам геть інше життя. А чудовий український дубляж від "1+1" показав: рідна мова може звучати гарно й сучасно.

Ще одним хітом каналу став гостросюжетний телефільм "День народження Буржуя", який вийшов на "1+1" на початку 2000-го.

На той момент це був найуспішніший вітчизняний серіал, бо в ньому справді було все: благородний герой, історія його успіху, небезпечні суперники, містика і, звісно, кохання. А головне - всі ці пристрасті вирували зовсім поруч, адже "Буржуя" знімали у Києві. І актори, хоч і деякі, теж були своїми. До прикладу, Віталій Лінецький та Володимир Горянський, який нещодавно став одним з наставників шоу "Маленькі гіганти", після появи у серіалі одразу стали справжніми зірками.

Та не "Буржуєм" єдиним. Глядачі каналу, особливо жіноча аудиторія, не могли відірватися від екранів й під час трансляції відвертого, веселого й провокативного серіалу "Секс і місто".

У 2002-му ця телеісторія не лише розважала плітками про інтим розкутих дівчат, а й стала справжнім гідом зі стилю. До того ж, усіх не полишала цікавість, як врешті складуться взаємини Кері та Містера Біга.

А рік тому соціологи дослідили кінематографічні вподобання співвітчизників й дізналися, що пальму першості в Україні отримав серіал "Величне століття. Роксолана".

Тільки-но уявіть! Щоб переглянути чергову серію масштабного телефільму, люди навіть йшли раніше з роботи та забували про вечерю.

Та найгучнішою з недавніх прем'єр каналу стала файна патріотична комедія "Останній москаль".

Перший сезон серіалу виробництва "1+1" переглянули понад 17 мільйонів глядачів. А нещодавно шанувальників мешканців та гостей Великих Вуйок потішила гарна новина: зйомки другого сезону уже стартували. 

Детальніше - у відео онлайн:

"1+1" запрошує разом відсвяткувати ювілей дружби, долучитися до флешмобу, ділитися яскравими емоціями, спогадами, та викладати у соціальні мережі Facebook та Instagram фотографії з хештегом #1plus1_20.

Усі фото можна побачити тут: http://20rokiv.1plus1.ua/