Найсмачніша прем'єра весни! На "1+1" стартує 3-й сезон серіалу "КУХНЯ"!

Найсмачніша прем'єра весни! На "1+1" стартує 3-й сезон серіалу "КУХНЯ"!

У понеділок, 14 квітня, о 21.10 на каналі "1+1" стартує третій сезон популярного серіалу "Кухня". 

Поделиться:

У понеділок, 14 квітня, о 21.10 на каналі "1+1" стартує третій сезон популярного серіалу "Кухня", який транслюватиметься з понеділка по четвер. На глядачів чекає потрійна порція сюрпризів і пригод. Хтось із героїв падатиме у воду з палуби корабля, хтось потрапить під колеса, а хтось і зовсім, опиниться на вулиці ...

Офіціантка Настя вже на 6-му місяці вагітності. Пригоди на любовному фронті будуть відкриті для кухаря Феді і су-шефа Льови. У стосунки Віки й Макса вклиниться серйозний для Максима суперник. А практично кожен новий епізод буде сповнений трюковими номерами: за сценарієм, Макс, щоби повернути Віку, буде готовий на все, не шкодуючи ні свого, ні чужого здоров'я...

Але все ж, головна подія відбудеться саме на кухні "Кухні". У 3-му сезоні з'явиться перша жінка - су-шеф Катя, професіонал у супермодному кулінарному напрямку молекулярної кухні. І хоча цинічний шеф Віктор Барінов все ще переконаний, що "баба на кораблі - тобто на кухні - до біди", в нового кухаря закохається вся команда "Клода Моне". Майже вся.

Стежити за пригодами улюблених і нових героїв "Кухні" потрібно буде ще уважніше, ніж раніше, адже 1 травня третій сезон серіалу отримає своєрідне продовження - повнометражний фільм "Кухня в Парижі".

Марк Богатирьов (Макс): "Сценарій третього сезону я вважаю одним з найбільш вдалих. Він насичений величезною кількістю цікавих сцен, пов'язаних з тим, що Макс всіма можливими й неможливими способами намагатиметься добитися Віки. Також у третьому сезоні з'являється тема молекулярної кухні, пов'язана з новим персонажем - Катею. Взагалі, цей сезон написаний дуже динамічно. Якщо перші два сезони "розкривали" персонажів, то в третьому на кухні і в житті головних героїв відбуваються достатньо активні речі".

Олена Подкамінська (Віка): "Сценаристи придумали масу цікавих поворотів сюжету. Третій сезон відрізняється стрімкістю, захопливими інтригами та гострими ситуаціями. Він зачіпає дуже потужно, дай Бог, щоб і втілення йому відповідало".

ПРЕМ'ЄРА 3-го сезону "Кухні" на "1+1" - у понеділок, 14 квітня. Він буде транслюватися з понеділка по четвер. Початок о 21:10. Не пропустіть!