Найзворушливіші моменти програми "Хоробрі серця"

Найзворушливіші моменти програми "Хоробрі серця"

У неділю глядачі "1+1" побачили крайній випуск програми "Хоробрі серця"

Поделиться:

У неділю глядачі "1+1" побачили крайній випуск програми "Хоробрі серця", герої якої сміливо оголювали перед країною душі. Учасники проекту розповідали життєві історії, від яких на очі наверталися сльози, історії, від яких хотілося жити. Найзворушливіші з них назавжди закарбувалися в пам'яті українців.

ОСВІДЧЕННЯ У СТУДІЇ

Так, і ведучому проекту Ахтему Сеітаблаєву, і глядачам перехопило подих, коли боєць АТО на ім'я Сергій просто в студії освідчився медсестрі Анастасії, яка рятувала його життя. Із рук співака Арсена Мірзояна лікарка отримала іще один неочікуваний подарунок – цуценя породи Хаскі, про яке так мріяла. Тож маленький песик став першим спільним улюбленцем закоханих, які, до речі, не так давно побралися.

ЗНАЙОМСТВО З КІБОРГАМИ

У кожному випуску проекту Україна зустрічала своїх найхоробріших захисників, та чи не найбільше її вразило знайомство із легендарними "кіборгами". Ці відважні воїни після кількох місяців боротьби за Донецький аеропорт прийшли до студії і розказали, від чого відреклися заради війни. У мирному житті вони виявилися вчителями, бізнесменами, металургами, таксистами і навіть знаменитими вченими.

З'ясувалося, що наймолодшому "кіборгу" всього 18 років. Хлопець добровільно прийшов у військкомат і був направлений на підготовку до Кіровограда в полк спецпризначення. Присягу на вірність українському народу юний спецназівець приймав вже в аеропорту – під обстрілами "Градів".

РУФЕР "МУСТАНГ"

Програма "Хоробрі серця" відкривала глядачам імена не тільки солдатів, а й людей, які воюють без зброї. Так, на один із ефірів прийшов знаменитий руфер Григорій "Мустанг". Хлопець, який розфарбував у жовто-блакитні кольори зірку на хмарочосі в Москві, надав на доброчинний аукціон нашого проекту єдиний доказ своєї причетності до "злочину" проти Росії – кросівок зі слідами фарби.

ЗУСТРІЧ З РЯТІВНИКОМ

 "Хоробрі серця" - програма про людяність, про подвиг у всіх його виявах, про вміння пробачати й дякувати. Саме в ефірі нашої програми герой Майдану Василь Галамай отримав можливість сказати "спасибі" молодому лікареві Іванові Жалобану, який врятував його під час обстрілу на Інститутській. Майданівець не сподівався зустріти у студії медика, тому, упізнавши в гостеві чоловіка, якому завдячує життям, ледь стримав сльози. 

ДРУЖИНИ І МАТЕРІ ВОЇНІВ

Війна вплинула майже на кожну українську родину, і "Хоробрі серця" розказали, як підтримка небайдужих допомогла дружинам і матерям  пережити найстрашніші дні. Серце глядачів почало битися швидше, коли до студії прийшла жінка, у якої війна забрала коханого чоловіка. Про те, що скоро у них народиться друга донька, вона сказала йому за кілька хвилин до бою, в якому він загинув… Зараз про сім'ю дбають побратими чоловіка – спецназівці.

Тим часом в іншій українській родині до бойовиків вирушив брат захисника України Олексія Марцинюка. Тільки не вести переговори, а воювати. У ефірі програми пролунала телефонна розмова, у якій сепаратист ДНР зізнався, що без роздумів пустив би кулю в брата "бандерівця". Натомість Олексій сказав, що ніколи б не поцілив у рідну людину і досі не втратив віри у в те, що днр-івець оговтається.  

Кожен ефір "Хоробрих сердець" було присвячено окремій темі. Переглянути усі випуски можна тут