Назву нового проекту Олексія Душки оберуть глядачі

Назву нового проекту Олексія Душки оберуть глядачі

Днями на сайті "1+1" відбулася відеозустріч з журналістом, автором та ведучим "Території обману". 

Поделиться:

Днями на сайті "1+1" відбулася відеозустріч з журналістом, автором та ведучим "Території обману".

Олексій Душка розповів про оновлений формат улюбленої програми та відповів на питання глядачів.

"Території обману" у старому форматі вже не буде. Цей проект закінчився випуском про Межигір'я. "Територія обману" стає новим проектом, у якому ми будемо використовувати нові можливості та робити його по-новому".

Назву проекту Олексій пропонує обрати самим глядачам, про що він повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook. Конкурс триватиме до 12 квітня і вже 13 квітня буде оголошено ім'я переможця, що отримає цінний приз, а також назву, яку було обрано. Саме під цією назвою нова програма виходитиме в ефір.

Олексій поки що не розкриває таємницю, якою саме буде ця програма, але натякнув, що вона буде охоплювати напрямок споживчих досліджень:

"З'являться нові рубрики, які будуть додавати  гостроти відчуття нашим глядачам. Ми звернемося до конкретних порівнянь товарів та будемо контролювати роботу супермаркетів. Більше розповідати не буду, щоб вони не були до цього готові".

Програма  спробує достукатися до споживчої культури не через виробників, а через безпосередньо споживачів, та відповісти на одвічне питання "А чи варто переплачувати?". Свої варіанти назви можна залишати у повідомленням на офіційній сторінці ведучого у Facebook. Повну версію інтерв'ю дивіться у відео.