Непосидючий 3-річний хлопчик став зіркою шоу "Мій малюк зможе"

Непосидючий 3-річний хлопчик став зіркою шоу "Мій малюк зможе"

У неділю, 29 червня, найвеселіше родинне шоу "Мій малюк зможе" на каналі 1+1 перевірить на винахідливість нові 5 пар батьків.

Поделиться:

У неділю, 29 червня, найвеселіше родинне шоу "Мій малюк зможе" на каналі "1+1" перевірить на винахідливість нові 5 пар батьків. А тим часом їхні діти й собі влаштують перевірку нервової системи дорослих!

Під час зйомок цієї серії один учасник змусив добряче побігати всю знімальну групу. 3-річний хлопчик, потрапивши до яскравої студії, почав завзято обстежувати кожен куточок. Він намотував кола знімальним майданчиком, бігав до глядачів і натхненно спілкувався з телекамерами.

Чи вдалося батькам угамувати непосиду? Що сталося, коли хлопчика пустили до ігрової кімнати? Та як на нестандартну ситуацію реагувала ведуча шоу Ірма Вітовська?

Також у випуску – неймовірний майстер-клас від кмітливої дівчинки. Їсти тістечко з рухомої "тарілки", не випускаючи іграшки з рук, реально. Як це робиться, вона покаже в одному з конкурсів.

І найбільша інтрига серії – чи вдасться якійсь родині виграти головний приз - 100 тисяч гривень?

Дивіться родинне шоу "Мій малюк зможе" - щонеділі на каналі "1+1". Початок о 21:00.

Нагадаємо, у шоу "Мій малюк зможе" беруть участь пари батьків з дітьми віком від 2 до 4 років. Усі матусі й татусі переконані, що знають своїх дітей дуже добре. А проект "Мій малюк зможе" перевіряє, чи справді батьківська інтуїція працює досконало.

"Мій малюк зможе" - українська адаптація американського формату Bet on Your Baby. Це проект, у якому діти грають, а батьки виграють!

Новости по теме