13 квітня на "1+1" стартує шоу планетарного масштабу "Великі перегони"

13 квітня на "1+1" стартує шоу планетарного масштабу "Великі перегони"

13 квітня на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра шоу планетарного масштабу "Великі перегони". 10 учасників  "Великих перегонів" за місяць відвідають 4 континенти і 7 країн.

Поделиться:

13 квітня на телеканалі "1+1" відбудеться грандіозна прем'єра шоу планетарного масштабу "Великі перегони". 10 учасників, відібраних у суворому кастингу серед тисяч претендентів, вирушать у навколосвітню подорож. Учасники "Великих перегонів" за місяць відвідають 4 континенти і 7 країн.

Учасниками шоу стали звичайні українці, які наважилися випробувати свої стосунки в навколосвітній подорожі. У шоу візьмуть участь мати й донька, батько з сином, колеги, давні подруги та закохані. Це переможниці конкурсу краси, професійні спортсмени, працівники міліції, лікарі та пенсіонери.

"Учасники проекту абсолютно різні: за фахом, за соціальним рівнем, за інтересами. Основний критерій відбору - у двох людей повинна бути історія взаємин. Дуже важливе спілкування всередині пари, адже в проекті "Великі перегони" пара - це одне ціле", - каже Марина Городецька, продюсер проекту.

Сміливці здолають тисячі кілометрів на літаках, гелікоптерах, повітряних кулях, вантажівках, велосипедах, таксі, потягах, автобусах, човнах, верблюдах, бігом та уплав. Вони долучаться до різних культур і традицій, на власні очі побачать найгарніші куточки планети та переживуть найбільшу пригоду в своєму житті. А в нагороду за перемогу отримають 500 000 гривень!

Алла та Саша Медведєви, учасниці проекту "Великі перегони", зізнаються, що реаліті-квест змінив усе їхнє життя: "Проект став для нас важливим етапом фундаментальної трансформації стосунків. Ми стали краще розуміти одна одну".

Реаліті-квест знятий за оригінальним форматом "The Amazing Race", який уже встиг підкорити весь світ: 12 років в ефірі, 13 нагород телевізійної премії "Emmy Award", 22 успішні сезони у Сполучених Штатах Америки, майже півсотні країн на п'яти континентах стали свідками неймовірних перегонів навколо земної кулі.

Ведучий проекту "Великі перегони" – учасник групи "ТНМК" Олександр Сидоренко, Фоззі.

Виробництво програми веде "Sister's Production".

Станьте свідками грандіозної пригоди по усьому світу з "Великими перегонами" на 1+1!