Нік Вуйчич: З Богом можливо все

Історію віри і успіху людини, яка народився без рук і без ніг, прийшло послухати до десяти тисяч людей.

Поделиться:

25-26 вересня в Києві побував відомий спікер, який народився без рук і ніг, Нік ВуйчичСоломія Вітвіцька записала ексклюзивне інтерв’ю з Ніком Вуйчичем. За 24 години перебування в Києві відомий австралієць провів прес-конференцію, був головним гостем благодійного обіду з бізнесменами і політиками, виступив у Палаці Спорту перед 10 тисячами осіб, став гостем ранкового шоу на 1+1, зустрівся з народними депутатами у Верховній Раді за завітав до військового шпиталю.

Приїзд в Україну Ніка Вуйчича на запрошення комунікаційного агентства Key Strategy викликав ажіотаж серед киян. За два тижні до початку заходу в Палаці Спорту квитків практично не залишилося. Завдяки підтримці головного спонсора заходу ЖК «Петровський квартал», а також інших партнерів, вхід коштував усього 50 гривень, а близько 3 тисяч квитків роздали безкоштовно дітям-сиротам, інвалідам, героям АТО, вимушеним переселенцям.

Аби забезпечити зручний в'їзд до Палацу Спорту людям на візках, за кілька днів до виступу Ніка спонсорським коштом сконструювали пандус, покритий доріжкою яскраво-червоного кольору. Цим організатори хотіли привернути увагу громадськості до потреб людей з інвалідністю, підкресливши, що соціально незахищені категорії людей не менш важливі для суспільства, ніж селебріті.

Нік Вуйчич подарував українцям надію і розповів власний секрет щастяІсторію віри і успіху людини, яка народився без рук і без ніг, але зуміла подолати депресію і стала відомою завдяки мужності і силі духу, прийшло послухати до десяти тисяч людей. Завдяки прямій трансляції на телеканалі «Надiя» почути виступ Ніка змогли мільйони людей по всьому світу.

Нік багато жартував під час виступу, розповідав про своє життя, сім'ю. Деякі історії викликали сльози у глядачів. Головне послання полягало в тому, що кожна людина, яка зазнає страждання, повинна подолати відчай, замінити біль на подяку, почати використовувати всі свої здібності і жити своїм неповторним життям, а головне - пізнати Бога і реалізувати Його волю на землі.

Багато людей не пробують чогось нового в житті, тому що бояться невдачі. Але життя без невдачі - це клас без вчителя. Війни приходять і йдуть, нації піднімаються і падають. Але через невдачі ми стаємо сильнішими, - сказав Нік Вуйчич.

Легендарний Нік Вуйчич відвідає УкраїнуЛюди в залі часто аплодували оратору, швидко відгукнулися на прохання помолитися за Україну разом зі священнослужителями різних деномінацій. Музичний супровід вечора забезпечила група Ifound і нігерієць Аняня Удогво.

Напередодні свого виступу Нік Вуйчич взяв участь у прес-конференції і благодійному обіді з бізнесменами, громадськими діячами. Учасники обіду змогли послухати історію Ніка, поспілкуватися з ним особисто і, звичайно ж, сфотографуватися. На своїй сторінці в Фейсбук мер міста Києва Володимир Кличко вже опублікував фото з гостем.

Зустрітися з Ніком також змогли герої мультимедійного проекту «ПереможцiОрганізатори виставки «Переможці» в Тернополі розказали дітям про непросте життя учасників проекту», які втратили на війні кінцівки, але не занепали духом. Хлопці змогли обійнятися з гостем, взяти автограф.

У понеділок 26 вересня після ранкового ефіру на телеканалі «1+1» Нік виступив перед парламентарями України у Верховній Раді. Спікер на початку закликав учасників до молитви за Україну, а далі звернувся до всіх присутніх зі словами підбадьорення і віри. Австралієць закликав звернути увагу уряду на сферу освіти, адже, за його словами, «важливо донести дітям не тільки знання, а й правильні цінності». Порушувалися питання конфлікту на сході України, допомоги інвалідам.

Павло Унгурян, співорганізатор приїзду Ніка Вуйчича і глава міжфракційного об'єднання «За духовність, моральність та здоров'я України!» гаряче подякував спікеру і запросив знову повернутися в наступному році на святкування 500-річного ювілею Реформації.

Перед відльотом до Словенії Нік  завітав до військового шпиталю,  в якому зустрівся з солдатами, пораненими внаслідок бойових дій на сході України.

Новости по теме