Нікіта Алексєєв: "Коли Ані Лорак почала танцювати, я дуже здивувався!"

Нікіта Алексєєв: "Коли Ані Лорак почала танцювати, я дуже здивувався!"

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" розповів про неочікувану реакцію співачки на свій виступ, дружбу на проекті й підготовку до "Нокаутів"

Поделиться:

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Нікіта Алексєєв ще на "відборі наосліп" підкорив Ані Лорак запальною енергетикою. Під час вокального "бою" хлопець укотре вразив драйвом і навіть змусив наставницю пікантно витанцьовувати під сценою. Про неочікувану реакцію співачки, дружбу на проекті й підготовку до "Нокаутів" Нікіта розповів у інтерв'ю нашому сайту.

- Під час батлів зі своїм напарником ти розірвав залу й змусив танцювати Ані Лорак. Що ти відчув, коли наставниця зіскочила з крісла й почала гарцювати, наче на дискотеці?

- По-перше, я дуже здивувався! По-друге, це стало для мене тією краплиною натхнення, якої я так потребував і якої вистачило для того, щоб зрештою отримати бажаний результат.

- Що тобі Ані Лорак сказала за кулісами після того запального виступу?

- Вона висловилась щодо моєї (у хорошому сенсі) розкутості на сцені. І, звісно, привітала з перемогою. А трохи згодом були й зауваження. Насамперед, з приводу надмірного хвилювання, яке дещо завадило мені розкритися краще.

- Наскільки ви здружилися з командою? Чи бачитеся поза шоу?

- У нас дуже хороші й тісні стосунки. Справді. У команді панує світла атмосфера, яку кожен із нас намагається підтримувати. Поки ми спілкуємося тільки в межах проекту і в нас ще не було так званих "вилазок". Але я певен, що в майбутньому ми разом відвідаємо чимало цікавеньких місць. Думаю, що це буде трохи згодом, адже наразі на такі, здавалося б, прості речі бракує часу.

- Ані Лорак вас кудись запрошувала?

- Поки ні. Якщо нам ніколи, то що говорити про популярну співачку (сміється)! Вона й так витрачає на нас купу часу! Ми їй дуже вдячні за допомогу!

- Кого ти вважаєш своїм головним конкурентом?

- Насправді я не можу нікого виокремити. Усі дуже сильні. Сильні по-різному. Кожен із вокалістів має якусь особливу іскру, яка допомагає щоразу запалювати глядачів.

- Чи є в шоу людина, яка не становить для тебе загрози?

- Ті люди, які є на проекті зараз і ті, які були раніше, неймовірні співаки. І від кожного з них не тільки можна, а я потрібно чекати певної загрози. Усі вони талановиті й прекрасно володіють голосами. Тому кожному треба дуже плідно працювати, щоб здобути ще бодай одну перемогу.

- Наступний етап шоу "Нокаути". Чи виникали якісь труднощі під час підготовки до нього?

- Найскладніше налаштуватися на правильний лад. Я обрав ліричну пісню, яку насамперед, треба  виконувати серцем, а вже потім братися за вокальні інструменти. Тому я витратив багато часу, щоб відшукати внутрішню рівновагу й прикласти ту композицію до душі. Сподіваюся, тренери та глядачі будуть задоволені.

- Раніше на проекті ти виконував динамічні пісні. Чому тепер взявся за лірику?

- У "Голосі країни" треба демонструвати усі свої найвигідніші риси, тож варто співати в різних стилях. Для "Нокаутів" я обрав пісню, яка кардинально відрізняється від того, із чим я виходив на сцену раніше. І взагалі я за різноплановість артиста! У житті виконавця мають бути і веселощі, і сум.

- Чи буваєш ти сентиментальним? Що може тебе розчулити?

- Звісно, буваю. Розчулити мене можуть якісь романтичні моменти, адже зараз чогось такого у моєму житті бракує. Хоча це не обов'язково має стосуватися мене. Іноді достатньо побачити щастя зі сторони. До прикладу, як веселяться закохані або щиро радіють діти. Такі емоції на підсвідомому рівні налаштовують на сентименталізм.

Нагадаємо, що цієї суботи і неділі телеглядачі побачать одразу два епізоди "Нокаутів" у шоу "Голос країни. Перезавантаження" (субота – 20.15, неділя – 21.00).