"Ночные Снайперы" представлять свій новий альбом у Києві

"Ночные Снайперы"  представлять свій новий альбом у Києві

У вересні 2012 року група "Нічні Снайпери" представить новий електричний альбом. До нього увійде ряд пісень, ніде і ніколи раніше не виконувалися, проте "Снайпери" не зраджують собі, встигаючи вистрілювати один хіт з майбутньо

Поделиться:

У вересні 2012 року група "Ночные Снайперы" представить новий електричний альбом. До нього увійде ряд пісень, ніде і ніколи раніше не виконувалися, проте "Снайпери" не зраджують собі, встигаючи вистрілювати один хіт з майбутнього альбому за іншим задовго до офіційного релізу.
Діана Арбеніна: "Я всякий раз хочу притримати все нове до виходу альбому, але матеріалу так багато і так хочеться його заспівати, що пісні починають жити своїм життям". Так вийшло і тепер. Цілих шість нових пісень - "Бунін", "There Is No Good In Goodbye", "Гугл", кавер-версія БГ "Небо стає ближчим", "Толіутротоліночь" і "Що ми робили минулого літа" - вже стали концертними хітами, і люди знають їх тексти напам'ять! Чотири з них ще до виходу альбому активно ротуються на радіостанціях країни, і у нової платівки є всі шанси повторити феномен альбому "Цунамі", практично всі пісні з якого грали на радіо.
 
На носіях платівка вийде у вересні, одночасно зі стартом гастрольного туру 2012-2013. 29 вересня в Жовтневому Палаці нову програму зможуть побачити кияни. Прийти на цей концерт - значить почути нові пісні. І, звичайно, прийти на цей концерт - значить співати улюблені пісні, що звучать рік від року тільки актуальніше і пронизливіше. І цілком можливо, що саме на цьому концерті глядачів чекають сюрпризи, і на сцену, крім "Нічних снайперів" вийдуть учасники "Голосу Країни" - музичного телепроекту, два сезони якого завершилися перемогою членів команди зоряного тренера Діани Арбеніної.