Нокаути на Голосі країни 6: Хто пройшов далі

Нокаути на Голосі країни 6: Хто пройшов далі
Тіна Кароль та Іван Дорн сформували команди для прямих ефірів

На шоу Голос країни 6 відбулися перші нокаути

Поделиться:

У неділю, 01.05.2016, на шоу Голос країни 6 відбулися перші вокальні нокаути, у яких взяли участь підопічні Івана Дорна і Тіни Кароль. Боротьбу за новими правилами розпочали Стицамени. А саме Владислав Каращук, який на сучасний лад виконав українську народну пісню Десь тут була подоляночка. «Почав не як наймолодший, а як найстарший, найдосвідченіший», - відзначив Дорн і запросив хлопця на перше крісло.

ВІДЕО

Наступною співала Анастасія Пшокіна. Дівчина виконала улюблену пісню свого музичного тренера – композицію Sunrise британського гурту Simply Red і посіла друге місце.

ВІДЕО

Роман Милян здивував тренерів драйвовим виступом з піснею Rob Thomas – Lonely No More і сів на другий стілець.

ВІДЕО

Солістка-магніт Діана Діковські чуттєво виконала пісню Джамали – Заплуталась і, за рішенням тренера, опинилася у зоні ризику, на четвертому кріслі.

ВІДЕО

Викладач музичної академії Костя Дмитрієв, який заспівав Alabama Shakes – Don't Wanna Fight, потрапив на другу позицію і виштовхнув цілительку Діану з проекту.

ВІДЕО

Уже доросла Ассоль Катя Гуменюк постала з хітом… Однак не перевершила своїх суперників. Почувши компліменти від тренерів, виконавиця попрощалася з шоу Голос країни 6.

ВІДЕО

Христина Олексин зачарувала тренерів особливим виконанням пісні Pianoбой – Кохання і сіла на друге крісло. Після такого рішення Дорна місця в команді забракло одеситці Насті Пшокіній.

ВІДЕО

Юлія Юріна на джазовий лад виконала пісню Britney Spears – Oops!...I Did It Again і виборола місце в прямих ефірах. Поступитися виконавиці фольклору і назавжди піти з Голосу країни був змушений Роман Милян.

ВІДЕО

Тренер проекту Тіна Кароль першим на сцену запросила Івана Базюка. Учасник, якого Тіна поцупила в Дорна, з'явився у новому образі та виконав пісню Мумий Тролль – Малыш.

ВІДЕО

Катерина Рочняк емоційно заспівала хіт гурту Кино – Кукушка. До того ж зробила це так щиро, що опинилася на першому місці.

ВІДЕО

Наступною співала Марія Кацева, якій дістався другий стілець.

ВІДЕО

Дует А17 виконав запальну пісню Maroon 5 – Moves like Jagger і опинився на четвертій позиції.

ВІДЕО

Покинути проект хлопцям довелося після виступу Інни Іщенко. 18-річна дівчина з Полтави зворушила тренерів емоційним виконанням пісні Vivienne Mort – Сліди твоїх маленьких рук і здобула першість.

ВІДЕО

Запальний Антон Якубовський з піснею Genesis – I Can't Dance Lyrics змусив Святослава Вакарчука танцювати прямісінько на власному кріслі. Потужний вокаліст із команди Кароль посів першу позицію і виштовхнув з проекту Івана Базюка.

ВІДЕО

Агата Вільчик потужно заспівала популярну пісню Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety і, за рішенням наставниці, сіла на перше крісло. Відповідно Марія Кацева, яка була на четвертій позиції, залишила Голос країни 6.

ВІДЕО

Олександра Казакова пристрасно виконала композицію Lorde – Royals і виборола можливість співати у прямих ефірах.

Отже, після нокаутів до перемоги вирушають  Костя Дмитрієв, Христина Олексин,Юлія Юріна та Владислав Каращук з команди Івана Дорна. А також Інна Іщенок, Антон Якубовський, Агата Вільчик і Саша Казакова, які змагаються під опікою Тіни Кароль.

Новости по теме