Нова зірка серіалу "Кухня" через зйомки мало не скасувала власне весілля

Нова зірка серіалу "Кухня" через зйомки мало не скасувала власне весілля

третій сезон серіалу "Кухня", який потішить глядачів не тільки добротним гумором, а й новими персонажами.

Поделиться:

Уже 14 квітня на "1+1" стратує третій сезон серіалу "Кухня", який потішить глядачів не тільки добротним гумором, а й новими персонажами. Уперше для відвідувачів ресторану "Клод Моне" готуватиме жінка… Кулінар молекулярної кухні – Катя стала справжньою знахідкою для сіткому. Роль цієї яскравої дівчини виконала акторка Валерія Федорович. В інтерв'ю kp.ua на вона розповіла, як потрапила до "Кухні".

"Ох, неочікувано. Минулого року, щойно я закінчила Щепкінське училище, жоден із театрів мене не взяв. Засмутилася неймовірно. Почала вмовляти себе, що це не кінець світу і що тепер є час спокійно підготуватися до весілля (я саме планувала вийти заміж). Паралельно ходила на різні кастинги. І тут запрошують на "Кухню". На мене подивилися один раз, а потім запросили знову. І уявляєте, затвердили! А у мене весілля. Що робити?" - згадує непростий момент Федорович. - Починати сімейне життя з відкладання весілля – якось несерйозно. Дуже вдячна кастинг-директору, яка змінила графік знімань. У мене таки відбулося весілля, після якого – шість медових днів у Греції. Більше викроїти ніяк не змогли".

Попри те, що Валерія професійна акторка, її коханий жартує: у популярний сітком дружину покликали не за вміння грати перед камерою.

"Мій чоловік сказав, що на "Кухню" мене затвердили, бо я смачно готую (сміється)", - розповіла Федорович.

Як нового кухаря Катю зустрінуть досвідчені кулінари "Клода Моне", дивіться з понеділка по четвер о 21.10 на "1+1".