Нова команда ведучих "Сніданку з 1+1" готується фестивалити

Нова команда ведучих "Сніданку з 1+1" готується фестивалити

Марина Леончук з Анатолієм Анатолічем та Руслан Сенічкін з Людмилою Барбір запалять на фестивалі "Цветные ночи" в Києві.

Поделиться:

Нова команда ведучих "Сніданку з 1+1" у повному складі вперше покажеться українцям на фестивалі "Цветные ночи" в Києві. Марина Леончук з Анатолієм Анатолічем та Руслан Сенічкін з Людмилою Барбір вже готові запалити у суботу 17 серпня на Співочому полі, з 18:30 до 20:30.

Ведучі "Сніданку" пригостять своїх прихильників особливими солодкими цукерками, які заряджені енергією, щоб не заснути і зустріти світанок на фестивалі в доброму гуморі, та презентують кольорову Poof-зону для відпочинку, бо ж захід триває із 18:00 до 6:00 ранку.

"Наша спільна подруга, Олена Кравець, актриса 95-го кварталу, організовує прекрасний фестиваль "Цветные ночи". Всі разом радісно підтримаємо її, там і поспілкуємося. Хоч для спілкування часу вдосталь, ми ж 5 годин зранку проводимо разом", - розказує про свої плани на вихідні Анатолій Анатоліч.

Руслан Сенічкін разом зі своєю ефірною подругою Людмилою Барбір у цей вечір планують записати до колекції нові кулінарні рецепти. Автору кращого рецепта отримає спеціальний приз.

А Анатоліч в дуеті зі своєю телеподругою Мариною Леончук обіцяли презентувати публіці музичний сюрприз.