Нова Роксолана Вахіде Гердюм розповіла, як подолала страшну хворобу

Нова Роксолана Вахіде Гердюм розповіла, як подолала страшну хворобу

На "1+1" триває "вирішальна битва" "Величного століття"

Поделиться:

На "1+1" триває "вирішальна битва" "Величного століття". Глядачі пильно стежать за сюжетом четвертого сезону серіалу й продовжують обговорювати у соцмережах нову Роксолану – 49-річну Вахіде Гердюм. Ця турецька акторка знімається у кіно уже десять років і неодноразово отримувала престижні нагороди:"Жінка року" (2008), "Найкраща театральна актриса" (2007), "Найкраща жіноча роль" (1996). Однак на батьківщині Вахіде прославилася не лише професійними здобутками, а й тим, що змогла перемогти рак, пише vokrug.tv

Два роки тому лікарі діагностували Гердюм злоякісну пухлину молочної залози. Однак сильна духом акторка не впала у відчай. Вона пройшла тривале лікування хіміотерапією, втратила волосся, але зовсім цього не соромилася. Ба більше, з'являлась на світських заходах із поголеною головою, підтримуючи жінок, які потрапили у таку ж біду.

Акторка прикипіла серцем до своєї Роксолани, тому дуже переймається через критику глядачів. Тільки-но уявіть! Деякі фанати серіалу навіть надсилали виконавиці головної ролі листи з погрозами. Такі вчинки неабияк здивували Вахіде, яку в Туреччині досі любили за іншими серіалам.

"Коли різко замінюють улюблену актрису, тим більше головну героїню, це не дуже приємно. З часом, сподіваюся, до мене звикнуть і будуть хоча б поважати. Багатьом не подобається моя зовнішність, але, зрозумійте, мені не 29 років, як Мер'єм. 20 років тому я теж була не гірше Мер'єм. Вік бере своє, і я вам так скажу: не треба засуджувати людину, не знаючи її. Тим більше що в 4-му сезоні Гюррем 50-52 роки", - коментувала Вахіде.

Дивіться останні серії "Величного століття. Вирішальна битва" з понеділка по четвер о 17.10 на "1+1". Попередні серії можна переглянути тут.