Новий секс-символ 1+1 завоював медаль чемпіонату світу

Новий секс-символ 1+1 завоював медаль чемпіонату світу

Зірковий тренер проекту "Вишка" Ілля Кваша виграв срібло на чемпіонаті світу з водних видів спорту.

Поделиться:

Зірковий тренер проекту "Вишка", що скоро стартує на 1+1, Ілля Кваша виграв першу для України медаль на чемпіонаті світу з водних видів спорту у Барселоні.

Ілля взяз срібло у стрибках з метрового трампліна. По-справжньому зірковою для нього стала четверта спроба, яку він виконав найкраще серед усіх учасників.

У стрибках з метрового трампліна Кваша набрав 434,30 бала. Чемпіоном світу став китаєць Лі Шісін, який набрав 460,95 бала.

Ілля не зовсім вдало виконав другий стрибок, але блискуче виконаний четвертий стрибок, який став кращим серед всіх спортсменів у четвертій спробі, повернув Квашу на друге місце, яке він зберіг.

Нагадаємо, на каналі 1+1 восени стартує новий проект "Вишка". Зірки кинуть собі найсуворіший виклик - вони змагатимуться у стрибках у воду.

"Мені пощастило стати головним зірковим тренером у проекті "Вишка". Зіркам доведеться добре попрацювати, це я вам обіцяю", - запевнив Ілля Кваша.

Ілля Кваша - бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії.