Новий сезон проекту "Інспектор Фреймут" стартує 1 квітня

Новий сезон проекту "Інспектор Фреймут" стартує 1 квітня

Другий сезон проекту "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1 + 1" стартує 1 квітня і виходитиме щосереди о 22:00

Поделиться:

Другий сезон проекту "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1 + 1" стартує 1 квітня і виходитиме щосереди о 22:00.

У новому сезоні на телеглядачів чекають нововведення: ведуча проекту Ольга Фреймут вирушить із "інспекціями" туди, де на  неї найменше чекають. Насамперед - у ті місця, які просять перевірити телеглядачі: школи, дитячі садки, супермаркети, магазини одягу та багато іншого.

"У новому сезоні ми значно розширили спектр інспекцій і будемо з'являтися там, де нас найбільше потребують. Ми намагаємося допомогти нашим глядачам вирішити ті проблеми, які найбільше їх турбують, а значить, хвилюють і нас: здоров'я дітей, близьких, якість продуктів харчування, які вони купують щодня. Мені як мамі не може бути байдуже те, чим харчуються наші діти в школах, в дитячих садках. Команда "Інспектори Фреймут" добиватиметься більш високої якості продукції та обслуговування, намагаючись тим самим підняти рівень життя кожного українця", - розповідає ведуча проекту Ольга Фреймут.

Тепер у програмі з'явиться кілька нових персонажів, наприклад, "експерт" - фахівець, який коментує проблему з професійного погляду. Так, якість дитячого харчування в дитячих закладах у новому сезоні оцінюватиме дитячий гастроентеролог. Залишається в програмі і "маска" - колишній співробітник інспектованого закладу, який розповідає про його реалії. Продукти в місцях громадського харчування ретельно перевірятимуть під час лабораторної експертизи.

Після успішного старту в минулому сезоні "Народної премії" (її переможцем стала кухар з Харкова Раїса Василівна Борисова зі своєю зворушливою історією) команда "Інспектора" вирішила і надалі нагороджувати найкращих фахівців сфери обслуговування. У майбутньому сезоні будуть представлені приголомшливі історії людей, які, незважаючи на складні життєві обставини, продовжують робити улюблену справу.

Ведуча проекту Ольга Фреймут проведе кілька безпрецедентних експериментів, причому один з них - у себе вдома. Також глядачі побачать вражаючі результати експерименту над добровольцем, який погодився протягом двох тижнів харчуватися в одному з популярних фаст-фудів. Ще одне нововведення - перевірка ресторанів, які змушені були "почати життя заново" в 2014-2015 році у зв'язку з ситуацією в країні.

Нагадаємо, прем'єра другого сезону програми "Інспектор Фреймут" відбудеться 1 квітня о 22:00 на телеканалі "1 + 1".