Новий сезон програми "Гроші" на 1+1 стартує 2 лютого

Новий сезон програми "Гроші" на 1+1 стартує 2 лютого

У новому сезоні "Гроші" продовжать розслідування найбільш актуальних та болючих тем українського суспільства та політикуму

Поделиться:

У новому сезоні "Гроші" продовжать розслідування найбільш актуальних та болючих тем українського суспільства та політикуму.

Зокрема, у зоні особливої уваги журналістів програми опиниться тема війни. Вони розкажуть, хто та як наживається на трагедії мільйонів за допомогою корумпованих схем по закупівлі озброєння, нарахування соціальних пільг та забезпечення українських солдатів. Чи дозволить держава офіційно відкуповуватись від армії? Та як державні компанії збільшують свої "відкати" на купівлі неякісної зброї.

"Гроші" з'ясують, як живуть представники нової влади та чи не перетворюються вони на копію своїх попередників. Хто з чиновників "нагріває руки" у складні для країни часи. Скільки коштує посада міністра та чому, незважаючи на масові скорочення, в державі і досі існують нікому невідомі структури та відомства?

"Ми бачимо, що нові чиновники не хочуть відрізнятися від старих. Схеми, "відкати", "розпили", шикарні автівки і палаци залишаються в моді. А відтак у нас знову багато роботи. Обкрадати людей під кулями значно цинічніше, ніж красти один в одного заводи - тому ми теж починаємо працювати жорсткіше.  Тож не дивуйтеся, якщо в новому сезоні "Грошей" за одного хабарника доведеться червоніти усій його родині. Крадете -  ми знайдемо вас!", - зазначив шеф-редактор програми "Гроші" Максим Сухенко.

Новий сезон програми "Гроші" в ефірі з 2 лютого та щопонеділка о 22:15 на телеканалі "1+1".