Суддя "Пекельної кухні" проти "перемелювання людей"

Суддя "Пекельної кухні" проти "перемелювання людей"

Даша Цивіна зізналася, що реаліті-шоу нагадують їй "синдикат, що перемелює людей".

Поделиться:

Новий суддя шоу "Пекельна кухня" Даша Цивіна зізналася, що реаліті-шоу нагадують їй "синдикат, що перемелює людей". Саме тому вона довго вагалася перш, ніж погодитися на участь у проекті.

Нагадаємо, Дар'я Цивіна - найвідоміший ресторанний критик і блогер СНД. Вона була суддею двох сезонів "Пекельної кухні" в Росії, і тепер оцінює майстерність українських кухарів.

Російський критик розповіла, що раніше була не в захопленні від реаліті-шоу, які перетворилися на цілу індустрію.

"Я працювала на телебаченні, у мене була своя програма, - розказала Цивіна. – Ми розповідали про ресторани тоді, коли сучасне ТВ тільки зароджувалося. Згодом, принаймні, в Москві, все стало нагадувати великий синдикат, що просто перемелює людей".

Цивіна розказала, що довго сумнівалася щодо участі у шоу "Пекельна кухня".

"Коли мене покликали на "Пекельну кухню" - я тривалий час сумнівалась, але коли прийшла – мені дуже сподобалася команда. З часом зрозуміла – мій вибір абсолютно правильний і "Пекельна кухня" програма, яка дає можливість людям розкрити власний кулінарний талант. А що може бути кращим, ніж те, коли ти стаєш свідком справжнього мистецтва", - впевнена відомий критик.

У четвер 4 квітня на каналі 1+1 стартує 3 сезон кулінарного шоу "Пекельна кухня". Це буде справжня битва характерів, де переможець отримає 500 000 гривень. Початок - о 21:15.