Новорічні свята ведучих "1+1": кому відпочинок, а кому - робота

Новорічні свята ведучих "1+1": кому відпочинок, а кому - робота

Напередодні новорічних свят ведучі каналу "1+1" розповіли, як планують відпочити. Виявилося, що не всі з них дотримуються загальноприйнятих традицій у вигляді застілля, вбраної ялинки і загадування бажань під бій курантів.

Поделиться:

Напередодні новорічних свят ведучі каналу "1+1" розповіли, як планують відпочити. Виявилося, що не всі з них дотримуються загальноприйнятих традицій у вигляді застілля, вбраної ялинки і загадування бажань під бій курантів.

У їхньому числі опинився ведучий шоу "Голос. Діти" Андрій Доманський.

- Моя новорічна ялинка стоїть десь в посадці або парку. Рубати дерево і спостерігати, як воно вмирає на твоїх очах, у твоєму домі, вважаю негуманним, - говорить Андрій. - Також ніколи не загадую бажань і не випиваю згорілі папірці з шампанським. Навіщо? Це ж не працює. Моя головна новорічна традиція - працювати в новорічні свята. Тим більше, що 30 грудня і 6 січня у нас прямі ефіри "Голос. Діти". А ось після Різдва поїду з сім'єю кататися на лижах.

Співведуча Доманського та знавець "Світського життя" Катя Осадча зізнається, що потрапляє до новорічного столу вже тоді, коли він накритий. Тому не бере участь в його приготуванні. Але ялинку обов'язково заздалегідь наряджає разом із сином.

- Ілля з нетерпінням чекає свята, пише довгі списки своїх бажань, а нам доводиться їх виконувати, - ділиться Катя. - Мій син вірить в усіх дідів морозів по всьому світу. Але тільки в тих, хто прилітає вночі і тихенько підкладає подарунки під ялинку! Діда Мороза, який приходив до нас додому з поздоровленнями Ілля відразу викрив по несправжнім чоботям.

Ведуча "ТСН" Юлія Бориско мріє виспатися і покататися на лижах.

- Я не люблю планувати новорічні свята, - розповідає Бориско. - Сідаємо родиною в машину і їдемо до Львова до батьків. З ними обов'язково зустрічаємо новий рік. А далі - як карта ляже. У нас багато друзів, яких розкидало по світу, але на свята вони всі з'їжджаються до Львова. Обов'язково треба з ними зустрітися. Ще дуже хочу на лижі і ...виспатися! Лягти спати о 10-й вечора - найбільша мрія, адже зазвичай я добираюся до ліжка о 2 годині ночі.

Колега Юлії по "ТСН" Алла Мазур налаштована на спортивний відпочинок.

- Новорічну ніч обов'язково проведемо вдома, з друзями та батьками. А далі у нас запланована велика програма. Оскільки у мене буде тільки один тиждень відпочинку, треба провести його насичено. Обов'язково поїдемо з Темою у Протасів яр, де малюків ставлять на лижі, і відвідаємо катки й ролер-дром. Із задоволенням й сама покатаюсь!

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенєчкін сприймає новорічні канікули, як відмінну можливість зустрітися з родичами і друзями.

- Після новорічної ночі відпочину пару днів в тиші, після чого поїду у Кривий Ріг відвідати свою рідню, - говорить Руслан. - Обов'язково покуштую свої улюблені новорічні страви: олів'є, холодець і картоплю-пюре з оселедцем. Все це, створене руками моєї мами, надзвичайно смачно. Особливо для людини, яка протягом року не надто часто стоїть біля плити, яким я і є.

Пекельний шеф Арам Мнацаканов вже налаштувався на свій фірмовий "олів'є", в який обов'язково додає курку і домашній майонез, приготований власноруч. Арам сподівається, що в новому році побачить світ його друга книжка (першою була "Il Grappolo. Історія, рецепти, подорожі", в якій розповідалося про Італію).

А ось тренер шоу"Голос. Діти" Олег Скрипка читає пророцтва і шанує народні традиції.

- Є така новорічна традиція - викидати старі речі, щоб очистити будинок від мотлоху. Для мене це завжди дуже складний процес. Скриплячи серцем і зубами, починаю виймати з шаф одяг, костюми. Щось роздаю, щось викидаю. Я думаю, чим більше людина вміє прощатися зі старими речами, тим більше у нього шансів йти вперед і піднятися на сходинку вище. Я містик по натурі і читаю різні пророцтва. Вірю, що ми переходимо в нову епоху, а 2013-й рік буде дуже хороший. Я сподіваюся, що нарешті люди почнуть менше розчаровуватися, лаяти нашу країну, а просто будуть робити щось.