Новосельцев зіграв на жовтому піаніно, а Вітвіцька подружилася з конем

Новосельцев зіграв на жовтому піаніно, а Вітвіцька подружилася з конем

Зірки 1+1 поріднилися з сучасним мистецтвом на фестивалі "ГогольFest".

Поделиться:

Ведучі 1+1 відвідали найгучнішу мистецьку подію року - фестиваль "ГогольFest". Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Єгор Гордєєв та Жан Новосельцев швидко освоїлися в атмосфері сучасного мистецтва.

Ведуча ТСН. Ранок Марічка Падалко прийшла на фестиваль разом з чоловіком Єгором. Чи не найбільше її вразила велетенська голова Гоголя, яка є символом фестивалю.

"Яке ж відкриття без голови Гоголя. Не думала, що вона вціліла, після того, як яскраво палала минулого року", - поділилася враженнями Марічка у Facebook.

Тим часом Соломію Вітвіцьку, яка займається кінним спортом, підкорив чудернацький кінь на колесах. Соля не лише роздивлялася арт-об'єкти, а ще активно шукала їм практичне застосування. Наприклад, випробувала дизайнерський дзвін, прикріплений до самої стелі павільйону.

Музичні інструменти цікавили також ведучого "Грошей" Жана Новосельцева. Побачивши симпатичне жовте піаніно, він одразу спробував заграти. Його підтримала дружина Леся.

Засновник "ГогольFest" Влад Троїцький особисто привітав ведучих 1+1 на фестивалі і дав інтерв'ю ведучому ТСН. Ранок Єгору Гордєєву.

Нагадаємо, "ГогольFest" триває до 22 вересня.