Ной будує ковчег

Ной будує ковчег

На передодні Великодніх свят 1+1 презентує нову прем'єру . Серіал "Біблія" - новітня і наймасштабніша екранізація Книги книг.

Поделиться:

На передодні Великодніх свят 1+1 презентує нову прем'єру . Серіал "Біблія" - новітня і наймасштабніша екранізація Книги книг. Серіал "Біблія" просто "підірвав" рейтинги кабельного телебачення в США - прем'єрний епізод серіалу зібрав біля екранів більше 13 млн. глядачів і став найбільш рейтинговою драматичної програмою в сезоні 2012-13 на телебаченні.

1 серія

Страшним штормом охоплена Земля ... Виє вітер, ллє злива... Люди й тварини потопають... Раптом блискавка висвітлює невідомий предмет удалині, і він тут же зникає за величезними хвилями. З наступним ударом грому перед нами з'являється гігантський корабель - Ноїв ковчег. Тіла загиблих людей і тварин б'ються об його борти... Всередині, зіщулившись від страху, переживає катастрофу світу родина Ноя...

2 серія

Голод привів ізраїльтян у Єгипет, і при Йосифі вони процвітали. Але минули десятиліття, і за часів фараона, який "не знав" Йосифа", що був першим вельможею при його попереднику, правитель засумнівався у вірності Єгипту нащадків Йосифа і його братів, і обернув євреїв на рабів. Але каторжна праця не скоротила кількості євреїв, і фараон наказав топити в Нілі всіх новонароджених єврейських немовлят чоловічої статі. Тоді в сім'ї Амрама народився син Мойсей.