Один з учасників "Мамо, я одружуюся?" закохався з першого погляду

Один з учасників "Мамо, я одружуюся?" закохався з першого погляду

В першій серії шоу про одруження вирували справжні пристрасті.

Поделиться:

В першій серії шоу про одруження вирували справжні пристрасті.

Чотири мами – домогосподарка Тетяна Коваленко, косметолог Світлана Ліпінська, бізнес-вумен Олена Ковальова та покоївка великого готелю Тетяна Красновська – беруть особисте життя синів під власний контроль. Тепер кожна з них сама обиратиме дружину для сина.

"Мамо, я одружуюся?" - найбільш вражаюче шоу про одруження на каналі 1+1. Кому ж як не мамі знати, яка дівчина зробить її сина по-справжньому щасливим. Отож, крок 1-й – визначити найдостойніших дівчат. Крок 2-й – пожити з ними під одним дахом (нехай покажуть не лише хазяйновитість, а й свій справжній характер!). Крок 3-й – обрати найкращу наречену і нарешті покінчити з холостяцьким життям сина.

Цього вівторка глядачі побачили найважливішу подію проекту: чотири мами зробили свій перший вибір. На кастинг "у наречені" прийшли майже сотня дівчат. Однак кожна мама обрала лише трьох з них. Ще по одній дівчині обрали самі чоловіки – на власний розсуд.

Ну що, ласкаво просимо до будинку? Чотири домівки, в кожній з яких разом з мамами наших героїв мешкатимуть одразу по чотири "наречені". У наступних серіях буде гаряче! Дівчат чекають серйозні випробування від мам, романтичні побачення з їх синами та підступні витівки суперниць.

До речі, чоловіки на проекті – і справді варті боротьби. Дмитро Коваленко – успішний футболіст, мешкає у США. Святослав Ліпінський – відомий столичний фотограф. Максим Ковальов – кінодистриб'ютор. Олександр Красновський – керує одразу кількома АЗС в Києві.

У першій серії шоу мами провели з усіма учасницями проекту кількагодинне інтерв'ю. Це знайомство перетворилося на справжній марафон з провокаційних питань та розповідей про особисті драми.

Наприклад, мама Олена не соромилася задавати інтимні питання типу "Скільки чоловіків було у вашому житті?". А Тетяна Красновська ставила під сумнів усі запевнення конкурсанток: "Вмієте робити масаж?  Доведіть!", "Гарно співаєте? Заспівайте просто зараз!"

Та й дівчата підлещувалися як могли. Так, одна з учасниць принесла на інтерв'ю цілісінький кошик домашніх пирогів.

Доки одна дівчина була на співбесіді у  потенційної "свекрухи", інші чекали її за дверима. Цікаво, що за лаштунками шоу конкуренції між дівчатами зовсім не відчувалося. Вони щебетали про кохання, а інколи й бідкалися на те, як стало важко зустріти чоловіка своєї мрії.

Інтерв'ю мам з дівчатами тривали майже до ночі. До речі, це зовсім не злякало Дмитра. Коли решта учасників вже падали від утоми, Дмитро виглядав на диво бадьорим. Секрет виявився простим – організм чоловіка ще не перелаштувався з американського часу.

Та чи не найбільший сюрприз подарував Максим Ковальов. Здається, він закохався в одну з дівчат вже під час інтерв'ю і був готовий хоч зараз під вінець. У відповідь Олена Дмитрівна не приховувала хвилювань за емоційного сина. Однак, хто ця дівчина, так і залишилося для всіх таємницею.

Остаточний вибір такий:

Світлана Ліпінська обрала Інну Довгань (24), Анастасію Лазарєву (19), та Марі Наумову (28), а Святослав - Катерину Кумову (24);

Олена Ковальова обрала Анну Циркаль (22), Олену Бойко (19), Яну Калашникову (20), а Максим - Юлію Якушко (20);

Тетяна Коваленко обрала Анну Зенкову (24), Ніну Бець (19), Лесю Савельєву (26), а Дмитро - Віолетту Пугачову (23).

Тетяна Красновська обрала Вікторію Кушнір (22), Катерину Столовську (24), Маріанну Пилипчук (21), а вибір Олександра – Марія Суша (22).

Цікаво, що не всі учасниці проекту зрозуміли вибір мам. За лаштунками шоу з'явилася думка, що мами обирали тих дівчат, якими легко маніпулювати.

Водночас самі мами запевняли: для них найголовнішим критерієм була щирість.

Шоу "Мамо, я одружуюся?" набирає обертів. Чи не пошкодують герої про свій вибір? Та чи зможуть дорослі чоловіки будувати стосунки з дівчатами під пильним наглядом мам? Дивіться проект "Мамо, я одружуюся?" щовівторка о 20:15 на каналі 1+1.